Jump to content
Guest KamiKadzeDelSolTypeR

Карбон

Recommended Posts

Итересувам се дали има интерес към карбонови изделя сред съфоромците, като казвам карбонови изделия говоря от капачето на резервоара, и огледала до калници, брони, багажници и инрериорни промени!!! Гледах в нета се продават ама за цифра пара!!! Примерно капаче за резервоар е сто и нещо паунда по 2.7 става кофти цифра за капаче, а дакажем че за тези пари може да е калник тук в БГ или за малко повече за капак багажник!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

Итересувам се дали има интерес към карбонови изделя сред съфоромците, като казвам карбонови изделия говоря от капачето на резервоара, и огледала до калници, брони, багажници и инрериорни промени!!! Гледах в нета се продават ама за цифра пара!!! Примерно капаче за резервоар е сто и нещо паунда по 2.7 става кофти цифра за капаче, а дакажем че за тези пари може да е калник тук в БГ или за малко повече за капак багажник!!!

колега да разбирам ли че можеш да уредиш такива нещза на мн тънка цена? ако да кайи ми колко излзиа един преден капак за прелюд?4г !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижте сега тва си е скъпа технологика един лист (1 кв. м.) от единия материал е 80 лв а трябжат поне 2-3 листа зависи колко здравго искаш попринцип калници брони и капаци е препорачително поне 3 листа а не е само този материал!!! Преден капак според кв. м. но между 550 и 700 лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

опааа... извинявам се за предния ми пост, не съм разбрал правилно, мислех че колегата търси такива... моля да се затрие или го игнорираите :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вижте може и с фибростъкло тя е по евтина технология и също толкова скъпа и правенето на калъп не е толкова скъпо колкото някои тунинг къщи казват!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamoni

Искам карбонов покрив за дел сола :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж и аз карам дел сол но ме страх шот може и да не моа да оправя механизма пък и има оплатнения дет трябжада се земат от старата!!!Първо ще правя по мойта и тогава по другите коли сега до януари имам работа след това се заемам с мойта да я правя и преждевременно моа да прая и на друг някой преден капак или нещо такова!!! Обаче да предопредя механизми и уплатнения на др коли не правя!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моа да покажа на секи който иска да си направи сам как става няма нищо сложно е само едно нещо е по сложно то е вакомирането и печенето на карбона (най- големия враг на здравия карбон е въздуха)!!! На времето се занимавах с авиомоделизъм и съм си правил разни работи бащами ми беше купил машина за вакумиране и печене но вакума вече се е прецакал и е за малки детайли трябва и нея да оправя и да си припомня тва онова!!! И моа да науча секи от този форум който е наистина мераклия, но предопреждавам че материалите са СКЪПИ!!! Могат да правят смеска фиберглас и отгоре облицоване с карбон ще излиза по евтино пак ще е мно здраво но не чак толкова леко!!!:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

той карбона бил два вида май.имало "сух" такъв,който е истинския но е адски скъп.другия незнам дали го водят "мокър",но при направа е като фибро стъкло май.втория не е толкова лек и е по-евтин.ако имаш информация за това точно ще е полезно да я споделиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижте карбона който съм правил е както писа колегата е мокър и се изработва от 3 материла!!! Смоли и ругоска от кевларо-карбо няма нищо сложно моа да покажа на секи който иска да се научи но след средата на януари ще съм свободен!!! Ся бачкам от 8:00 до 12:00/ 1:00 !!! А относно това мога да гарантирам че е по здрав от слъклопаста ИМАХ САМОТЕ С ДВУКУБИКОВ ДВИГАТЕЛ С ПЕРКА КОЙТО ПАДНА ОТ ОКОЛО 200 МЕТРА!!! КРИЛАТА СЕ СЧУПИХА ПОРАДИ СЛАБА ВРЪЗКА НО НА НОСЪТ МУ НЯМАШЕ НИЩО (БЕШЕ СЕ ЗАБИЛ 7-10 САНТИМЕТРА В ЗЕМЯТА)!!! Относно това да ли тежи-калника ти ако е 7 кила ако го направиж от стъкломат ще е около 5 кила, А АКО ГО НАПРАВИЖ ОТ КАРБОН ЩЕ ТЕЖИ ОКОЛО 2 КИЛА И ПОЛОВИНА!!! Сами преценете!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

той карбона бил два вида май.имало "сух" такъв,който е истинския но е адски скъп.другия незнам дали го водят "мокър",но при направа е като фибро стъкло май.втория не е толкова лек и е по-евтин.ако имаш информация за това точно ще е полезно да я споделиш.

ВИЖ ТЕХНОЛОГИЯТА ЕДНА МАТЕРИАЛА Е ЕДИН КАРБОН ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ НЯКОЙ СИ Е ТАПЕЦИРАЛ СТЪКЛОМАТ С КЕВЛАРО КАРБОНОВА РУГОСКА!!! ЕТО ТВА Е НАЙ ТРУДНИЯ ПРОЦЕС В ЦЯЛАТА ИЗРАБОТКА http://youtube.com/watch?v=fP9_eWAsuYQ!!! :thumbs1: АЗ СИ ИМАХ МАШИНКА ЗА ВАКУМ И ИЗПИЧАНЕ НО ЗА МАЛКИ ДЕТАИЛИ НАЙ МНО 30-40 СМ НО ВАКУМА СЕ ПЕЦАКА И СЯ ТРЯБВА ДА ГО ОПРАВЯ!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕТО ГЛЕДАЙ ТЕ СА ПЕТ ФИЛМЧЕТА ЗА ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС ТВА Е ПЪРВОТО ТЕ ДР ЩЕ ИЗЛЯЗАТ

!!! НЯМА СУХ МОКЪР ДО КОЛКОТО ЗНАМ!!! ТВА Е ПРОЦЕСА КОЙТО АЗ ЗНАМ :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕТО ВИ ОЩЕ МАЛКО ОТ ТЕХНОЛОГИЯТА!!!

!!! ХОРА КОИТО СА ГОТОВИ ДА РАЗГЛОБИЯТ ДВИГАТЕЛЯТ СИ ТВА ЩЕ ИМ СЕ СТОРИ КАТО ДЕТСКА ИГРА!!! НО НЕ МИ СЕ ОПЕСВА ЦЕЛИЯТ ПРОЦЕС ТУКА КАТО ПОЧНЕМ МАТЕРИАЛИ ИНСТРУМЕНТИ И ФИРМИ ВНОСИТЕЛИ И ТАКА НАТАТАК!!! КОЙТО НАИСТИНА Е ЗАИНТЕРЕСУВАН ДА ЗВЪНЕ НА 0899977016 ПЕТЪР АКО ИМАМ ВРЕМЕ ЩЕ ПО ОБЕСНЯ ТВА ОНОВА ОТ КАДЕ ЩО И КАК !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...