honde 3 #1 Публикувано 25 Ноември, 2007 Наскоро си купих Акорд 2.0I., но колата няма Инерция. Взех я с лети джанти 17 ки. с гуми 215х45. Въпросът ми е този проблем на джантите ли се дължи и какви могат да са другите причини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 25 Ноември, 2007 Наскоро си купих Акорд 2.0I., но колата няма енерция. Взех я с лети джанти 17 ки. с гуми 215х45. Въпросът ми е този проблем на джантите ли се дължи и какви могат да са другите причини.не е от джантите а от супортите най вероятно ти задържа някое целиндарче.иди на профилактика и всичко ще си дойде на място.успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honde 3 #3 Отговорено 26 Ноември, 2007 Наскоро си купих Акорд 2.0I., но колата няма Инерция. Взех я с лети джанти 17 ки. с гуми 215х45. Въпросът ми е този проблем на джантите ли се дължи и какви могат да са другите причини.Супорите? Какво имаш впредвид? Цилиндърчетата съм ги раздвижил.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #4 Отговорено 28 Ноември, 2007 (Редактирано) Като ги раздвижваше провери ли дали задържа някое от четирите колела при вдигната кола? Колегата benji е прав,сигурно ти задържа някое цилиндърче(буталце на спирачен апарат). Редактирано 28 Ноември, 2007 от vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове