Jump to content
Guest Dragi4

Магазин за части в София

Recommended Posts

Guest Dragi4

Колеги от София,моля ако знаете тел. на магазин за 4асти.Трябват ми сегменти а удрям на камък във Варна. :shy: Мерси!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse
http://www.japanparts-bg.com/index.htmТук можеш да разгледаш за какви коли има части. Има и телефони."Auto Parts" тел: 831-30-84 / 931-14-43А това са телефони на автоцентър за японски автомобили.Успех :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Мерси мой :( Весели празници

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Стефо здрасти,и за много години.Обаждах се на телефона на Ауто партс,и ми обадиха мн сме6ни цени като например 70лв за комлект сегменти при условие 4е Бултрако ми обадиха 600лв.Какви 4асти продават тея знае6 ли ???????????/Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

Стефо здрасти,и за много години.Обаждах се на телефона на Ауто партс,и ми обадиха мн сме6ни цени като например 70лв за комлект сегменти при условие 4е Бултрако ми обадиха 600лв.Какви 4асти продават тея знае6 ли ???????????/Мерси

не са лоши братче вземай спокойно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ACURA-CRX

Здравеите пичове сигурни ли сте за тези AUTO PARTS заштото и ас трябва да сменям сегменти и гумички на клапани а и ангренажа ми е пред смяна.Сигурни ли сте че може дасе купува от там без ПРОБЛЕМИ... :punk::cool::D:bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

За много години пичове :) Ми цените наистина са им смешни, но доста хора ми препоръчаха този магазин. Един от тях даже е монтьор. Аз лично не съм пазарувал от там, но само защото, колата ми е по-стара и нещата, които ми трябват ги няма. Сега чакам да ми докарат кабели за свещите (30-40лв.) и задни амортисьори (80-90лв./1бр.). Само за сведение, същите амортисьори ги има на ул. "Козлодуй" и струват 145лв.А относно "Бултрако"... те са пичове :plane: При тях кола, само ако е гаранционна.

Редактирано от Стефо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Вземай спокойно :D Аз от там пазарувам и всичко е качествено ;):):plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondabg

Колеги от София,моля ако знаете тел. на магазин за 4асти.Трябват ми сегменти а удрям на камък във Варна. ;) Мерси!!!!!!!

Най-добрия и качестве сервиз в България " Юби-ко " Оторизиран дилър на Хонда :Фирмата се занимава с продажба на Нови и автомобили 2-ра ръка. Тук е мястото където може да намерите качествените консумативи , авто-части, и аксесоари за вашата любима Хонда. Също така тук колата ви ще баде обслужена с най- добрите за нея моторни масла, за диагностика се грижат клалифицирани професионалисти работещи с техника от ново поколение. Единствено тук цените са реално достъпни за всеки Интернет страницата на фирмата е : " www.ubico-honda.com " Адрес: 1738 София, кв. Горубляне, Самоковско шосе 2Втел./факс: 02/974 48 77моб. тел.: 088/86 34 616

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dechko

Колеги от София,моля ако знаете тел. на магазин за 4асти.Трябват ми сегменти а удрям на камък във Варна. ;) Мерси!!!!!!!

Най-добрия и качестве сервиз в България " Юби-ко " Оторизиран дилър на Хонда :Фирмата се занимава с продажба на Нови и автомобили 2-ра ръка. Тук е мястото където може да намерите качествените консумативи , авто-части, и аксесоари за вашата любима Хонда. Също така тук колата ви ще баде обслужена с най- добрите за нея моторни масла, за диагностика се грижат клалифицирани професионалисти работещи с техника от ново поколение. Единствено тук цените са реално достъпни за всеки Интернет страницата на фирмата е : " www.ubico-honda.com " Адрес: 1738 София, кв. Горубляне, Самоковско шосе 2Втел./факс: 02/974 48 77моб. тел.: 088/86 34 616
много интересна страни4ка стига да не фантазия като напр. хонда-варна .ком защото от една година бившият сервиз за коли с бьдеще е минало ! и отивайки на адреса намираме едно занемарено лозе ! и много интересно каде икой сменя маслата на новопродадените коли , ако има такива ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

NO COMENT ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest popa_s_laptopa

Най-добрия и качестве сервиз в България " Юби-ко " Оторизиран дилър на Хонда  :Фирмата се занимава с продажба на Нови и автомобили 2-ра ръка. Тук е мястото където може да намерите  качествените консумативи , авто-части, и аксесоари за вашата любима Хонда. Също така тук колата ви ще баде обслужена с най- добрите за нея моторни масла, за  диагностика се грижат клалифицирани професионалисти работещи с техника от ново поколение. Единствено тук цените са   реално достъпни за всеки  Интернет страницата на фирмата е : "  www.ubico-honda.com  "                                     Адрес: 1738 София, кв. Горубляне, Самоковско шосе 2Втел./факс: 02/974 48 77моб. тел.: 088/86 34 616

Радвм се, че нещата в "най-добрия и качествен сервиз" са се променили, защото доскоро гонеха коли със стикери на клуба. Освен това там, където пише "най-добрите масла" разбирайте "Шел". Да не говорим, че този скромен постинг е от някой, който използва вместо ник името на сайта ни. Колко мило ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Просто нямам думи. ;) Тоя ник просто може би не трябва да сьществува а?И какво се разбира под достьпни цени - може би рязането на глави до крьста

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

много интересна страни4ка стига да не фантазия като напр. хонда-варна .ком защото от една година бившият сервиз за коли с бьдеще е минало ! и отивайки на адреса намираме едно занемарено лозе ! и много интересно каде икой сменя маслата на новопродадените коли , ако има такива ?
Дидо кой друг ;) да ги сменяИна4е по-сме6ен оторизиран сервиз няма на света(в лозята)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venom_ALIEN

пи4ове на4и има един магази от които съм много доволен телефона е : 029310219 те 6е ви обеснат каде е 4е аз забравих как се казва6е улицата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...