Jump to content
WaveMastaa

Едно гооооолямо благодарско :)

Recommended Posts

Лукчо, ти си моят човек :blink: Страшно много съм ти благодарен дето ме дръпна неска, ако не беше ти с Шефа сигурно още щяхме да бутаме таралясника до дружба ;) Дължа ти едно голямо черпене, а за Коледа Добрият Пубер ше ти донесе едно въже ;) Още веднъж благодарим за отзивчивостта и надявам се не съм нанесъл щети на кончертото, а също, моите извинениея на приятелката ти, дано не се е стреснала заради моята неопитност като шофер. ;) Дано има повече шофьори като тебе...мерси ;) А да надявам се не съм те накарл да съжаляваш за думите ти в темата за срещата...там за джугана сеш се....;)://QUOTE(WaveMastaa @ Nov 23 2007, 11:16 PM) *Кво ше стане ако ви се изтреса там с белата джета?Дали ше ме нахулите като собственик на не-хонда...или? rolleyes.gif ph34r.gif blink.gif rolleyes.gif Не за друго ми не ми се кисне в неделя по спирките на тролеите че да се домъквам до там smile.gifела със зелен москвич ако искаш , нали ще мръзнем и без това tongue.gif///А и още нещо, имаш много поздрави и от мамчето... ;)

Редактирано от WaveMastaa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Успокой се ;) ... нищо му няма на кончето , на жена ми пък още-повече :blink: ,а следващия път и джоган ще дръпнем ако трябва ;) само не се паникьосвай, защото си реагира точно както трябва и не се качи на теглича ( а той е як ) ... просто се случи да имам въже по случайност ( понеже теглих тъста преди седмица ) и наистина мисля, че всеки който има въже щеше да помогне ...П.П. мерси за поздравите , подобно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да се разпиша... повече хора като Модератор Лукчо трябва да има, ей! Без да се замисли отби и ни издърпа, не се шашна никак. Помогна безвъзмездно и приятелски. Затова ценя форума и съфорумци и съмишленици по марка - страхотни отзивчиви хора. Благодаря и аз след брат'чеда. А проклятието с въжето да не се надяваме, че ще тегне повече над теб... от тук натам да не ти се налага да го ползваш след като ти го възстановим :blink: Хехе, понеже всеки нали искал... ;)Благодарско!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Че после даже дойде на ЕКО и продължихме срещата ;) Лукчо але але :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

че за какво ще ми възстановявате въжето след като няма да го ползвам повече ;) ейде да пропуснем тая част , че всеки път като си взема въже и ми се налага да го ползвам ... сега таман се отървах от това :blink:вземете сложете в багажника на вагинчето едно въже да си има , пък ако се наложи ще дърпаме пак ( да не дава тоя отгоре ) П.П. прекратете с хвалебствията, че 1. взех да се изчервявам ,а не съм скромен попринцип и 2. хората ще си помислят че съм някой много добър и ще искат да им помагам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2. хората ще си помислят че съм някой много добър и ще искат да им помагам

Епа то си е така. Ако небеше мазохист-добряга, щеше ли да цопнеш в модераторското блато :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...