Guest 1net #1 Публикувано 29 Декември, 2004 Интересува ме какви са разликите между ED6 и ED7 (сивик 4ген хечбек)и по-конкретно, разлики в окачването, спирачната система и най-вече коша на мотора и разположението на крепежните скоби на двигателя.Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #2 Отговорено 29 Декември, 2004 ED7 отзад е с дискови спирачки, а НЕ с барабани. Интериора на ED7 е с по-готини седалки, с по-яка странична опора спрямо тези на ED6 и подглавниците са по-големи на вид и с дупка по средата. Другото което е, ED7 е задължително с ТРИ опорния волан, докато ED6 му е слаган както ТРИ опорния волан, така и 2 опорния. В екстериора се различават по това че от зад, пластмасата с надписа "CIVIC" при ED7 е ЧЕРВЕНА на цвят, докато при EC8; EC9; ED6 тази пластмаса е ЧЕРНА. Общо взето, това е което Аз знам. За повече инфо, да кажат по-добре запознатите с материята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1 #3 Отговорено 29 Декември, 2004 ed6 e с по малък мотор 1.5 90к.с. и с барабанни спирачки отзад а еd7 е 1.6sohc и с дискове отзад моторите се различават само по смукателните колектори(външно) и по работния обем ед6 е моно двуточкова а ед7 е пълна инж. иначе местата на двг за закрепването по коша са еднакви и скоростната кутия също .в окачването няма.наи-много да има разлики в твърдоста на пружините Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 29 Декември, 2004 мерси, това за моторите го знам, за закрепването ми беше интересно да разбера дали са 1-1 сменяеми....... кво ли ми се върти в главата 10х Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1 #5 Отговорено 29 Декември, 2004 super сменяеми са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове