Jump to content
Guest 1net

Ed6 Vs Ed7

Recommended Posts

Guest 1net

Интересува ме какви са разликите между ED6 и ED7 (сивик 4ген хечбек)и по-конкретно, разлики в окачването, спирачната система и най-вече коша на мотора и разположението на крепежните скоби на двигателя.Мерси предварително :shy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

ED7 отзад е с дискови спирачки, а НЕ с барабани.

Интериора на ED7 е с по-готини седалки, с по-яка странична опора спрямо тези на ED6 и подглавниците са по-големи на вид и с дупка по средата. Другото което е, ED7 е задължително с ТРИ опорния волан, докато ED6 му е слаган както ТРИ опорния волан, така и 2 опорния.

В екстериора се различават по това че от зад, пластмасата с надписа "CIVIC" при ED7 е ЧЕРВЕНА на цвят, докато при EC8; EC9; ED6 тази пластмаса е ЧЕРНА.

Общо взето, това е което Аз знам. За повече инфо, да кажат по-добре запознатите с материята :shy:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

ed6 e с по малък мотор 1.5 90к.с. и с барабанни спирачки отзад а еd7 е 1.6sohc и с дискове отзад моторите се различават само по смукателните колектори(външно) и по работния обем ед6 е моно двуточкова а ед7 е пълна инж. иначе местата на двг за закрепването по коша са еднакви :shy: и скоростната кутия също .в окачването няма.наи-много да има разлики в твърдоста на пружините

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

мерси, това за моторите го знам, за закрепването ми беше интересно да разбера дали са 1-1 сменяеми....... кво ли ми се върти в главата :shy: 10х

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...