Guest lampard #1 Публикувано 27 Декември, 2004 Хора чух че някой от Форума продава Хонда шест цилиндрова 24 клапана вярно ли е ако е каква е цената и колко коня е проявям интерес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #2 Отговорено 27 Декември, 2004 Преди време едно момче продаваше Legend COUPE 1-а генерация (с 2.7 V6 169 коня мотор) и то за някакви смешни пари за такава машина (ПОД 5000лв), но дали все още важи оферта..... Ето я въпросната обява: >>> ТУК <<< Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lampard #3 Отговорено 27 Декември, 2004 даде ама подръшката е много скъпа нали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #4 Отговорено 28 Декември, 2004 Доколкото си спомням колата я продадоха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #5 Отговорено 28 Декември, 2004 (Редактирано) Доколкото си спомням колата я продадохаДам, така е.Аз я изтървах за малко. Собственика сега мисля, че караше Мерцедес 124 COUPE черен на цвят.п.п ника му във форума мисля че беше jerry Редактирано 28 Декември, 2004 от Iltcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lampard #6 Отговорено 28 Декември, 2004 тоя според мен е малко луд да даде така Хонда за 124 Купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #7 Отговорено 28 Декември, 2004 тоя според мен е малко луд да даде така Хонда за 124 Купе Разни хора - разни идеали. Или како се казва 'щом го влече...' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове