Lililita 0 #1 Публикувано 23 Ноември, 2007 Трябва ми спецификация на ламбда сондата за Сивик хеч '92 - D16Z6... Колко кабела и каква е буксата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlaladim 0 #2 Отговорено 23 Ноември, 2007 Трябва ми спецификация на ламбда сондата за Сивик хеч '92 - D16Z6... Колко кабела и каква е буксата?Ми ако имаш сонда на двигатела виж с колко жици е , щом е 1992 трябва мяй да са 2 , как мислите кукулеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlaladim 0 #3 Отговорено 23 Ноември, 2007 (Редактирано) (Редактерано)гледал съм грешен двигател...гледам тук един каталог , може и да е с 3 дори 4 , стана ми интересно ако дадеш шасито проверяваме с абсолютна точност за минути... Редактирано 23 Ноември, 2007 от vlaladim Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #4 Отговорено 23 Ноември, 2007 На моя D16Z6 е със 4 жила, буксата си е като за сивик. мисля че са еднакви на 5ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lililita #5 Отговорено 23 Ноември, 2007 Коя година е твоя vtec, @vex? 4 жила, а буксата кръгла ли е, каква е... Това ме питаха от магазина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #6 Отговорено 23 Ноември, 2007 95-та година, но мисля че няма да има разлика в сондата. ето снимки за референс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове