Jump to content
julian1

ангренажен ремък

Recommended Posts

здравейте!предстой ми смяна на този ремък и лагера с него.та бихте ли ми обяснили каква е разликата между тези които ги продават в бултрако(общата цена е около 280лв) и тези които ги продават в други магазини(под 100лв)?поемам ли риск ако избера евтиния вариант?благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не поемаш рискове, но поемаш отговорноста да гисмениш по рано от предписаното за да ти е мирна главата. Аз сложих ремък на дайко и ролка на фленор.За ремъка ми казаха да го смена след около 25-30хил.км. за да ми е мирна главата. Горе-долу евтин и качествен вариян е ремък и ролка на фленор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С ремъка се сменя не лагер а ролка.Ако сменяш на 25 000хил алтернативните му там ремък и ролка ,един оригинален кара около 100 000хил тоест около 4 пъти повече-мисля че по проста аритметика цената е оправдана.Има доста изписано по въпроса-ползвай търсачката!Аз бих заложил на оригиналния. !!!

Съгласен съм с теб за оригиналния, но като дойде момент за смяна, а нямаш толкоз пари за оригинален кво правиме? Слагаме някой по евтин !!!Но не си ли се замислял доколко този скъп ремък е оригинален и дали наистина кара по толкоз? Както се казва новото си е ново. По съм навит да сменявам на 30000км, отколкото все да си мисля дали има още живот в ремъка и няма ли да ме предаде?Така мисля аз :fun:Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...