Jump to content
Guest DJ Tymbi

Помагайте колеги.....

Recommended Posts

Guest DJ Tymbi

Та докато един роднина все още се чуди каква кола да яхне, то брат ми е на път да го изпревари :):D:D и то сериозно............Колата се казва Акорд-еон 2.0 литров 16 клапанов мотор.............F20Z1.......мисля че е с един разпределителен вал.........колата е...........No.0........ :P:P опаа, номер 1 :P:D:P 94 годинка е , и е много лачена....никакви забележки по нея, това което аз видях по окачване + карета и амортесиори, задно - предно............ :P мотор - ми перфектен бих казал...........динамика - неустоима, безшумност - все едно че не си я запалил..........и няма го това виене , прекъсване, и т.н. и т.н. ............мързи ме да изброявам още много неща.........гледах вкл. и автоматичния смукач............бачка си като змей.....(някои казват че това и е слабото място на този модел) :P:P:D Единствената забележка е и която ще ви помоля да ме светнете е че делкото е от........Сивик..... :P:D:P сега, дали е зле или добре не е ясно, аз не знам дали в бъдеще няма да има някакви сакатлъци заради това но факт е че колата си бачка с него и си върви все едно е купена сега от магазина........ :D смисъл, забелязах че е настроено с голям ъгъл..........сега дали е с голямо предверение или закъснение, не знам , защото не знам на каде върти този мотор(посоката на въртене) ;) и второто от което искам помощ е, знае ли някой каква е разликата м/у F20Z1 i F20Z2............ :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

F20Z1 е 131 конски сили; F20Z2 е 115.Дали има някакви разлики в "хардуера" на двата мотора - Аз лично НЕзнам, друг да каже.PS: като главна разлика е че, за Акорд с F20Z2 (т.е. за по-слабият мотор) ABS НЕ се е слагал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DJ Tymbi

Ее, да ви се похваля..........вече съм на Акорд СС7купе и мотор F20Z1...... :D Колата е доста добра, но аз като притежател на Нисан, Митсубиши и вече Хонда ,не усещам някакви осезаеми разлики м/у тях...........мислех си че Хондата ще ме изненада с повече простор, повече удобства и т.н. но освен че е по пъргава и динамична(в което не се и съмнявах )в друго нищо не усетих промяна.........явно конкуренцията при японските возила е толкова жестока, че почти са се изравнили....... ;) Но както и да е,автомобила е перфектен, забележки няма.........когато имате среща ще дойда с нея...... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Мой тва да не е Акорда купе който бе6е обявен в мобилето(бордо цвят).Ако е той браво мн е як,пък и да не е пак е супер :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

М/у другото как разбра 4е делкото е от Сивик.Може6 ли да ми каже6 номера които е на корпуса.Питам 6тото си поръ4вах делко онзи ден и до колкото 4етох из сайтовете мисля 4е няма съвместими в смисъл от Сивик на Акорд,може и да гре6а.Ако изка6 скивай тука http://www.andale.com/store?sid=212250&cid...ll&parentCatId=или тукаwww.yonaka.com :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DJ Tymbi

Ми май не е същата.....СС7 не е купе а е лимузина с 4 врати.........просто това е модела на купето...........но колата е трепач............лошото е цхе е от Италия........защо аз мисля че коли които са с климатици са от страни като Италия и Испания........това вярно ли е или не............защото коли които се предлагат от Германия Швейцария, Холандия и т.н. са без клима, а тия каде се предлагат от южните страни са с клима.......това така ли е или аз греша.......За делкото .........гледах го и видях че пише за Сивик , освен това цвета на метала е по друг от цвета на мотора(главата.........)по зацапан, по оксидирано стои....... ;) Ясно е че е пипано там...... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Мога само да кажа ЧЕСТИТО, и много безаварийни километри :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

Ми май не е същата.....СС7 не е купе а е лимузина с 4 врати.........просто това е модела на купето...........но колата е трепач............лошото е цхе е от Италия........защо аз мисля че коли които са с климатици са от страни като Италия и Испания........това вярно ли е или не............защото коли които се предлагат от Германия Швейцария, Холандия и т.н. са без клима, а тия каде се предлагат от южните страни са с клима.......това така ли е или аз греша.......За делкото .........гледах го и видях че пише за Сивик , освен това цвета на метала е по друг от цвета на мотора(главата.........)по зацапан, по оксидирано стои....... :cool: Ясно е че е пипано там...... :bounce:

Toчно така вносът на леки автомобили в БГ от 2-3години основно е от италия защото там са наи-евтини и е по-близо.но това както и наличието на климатик не е критерии за произхода на автомобила.Ако те интересува може да погледнеш например някоя(ако е останала)стара лепенка за смяна на масло или друга сервизна деиност на какъв език е и още нещо по принцип италянците са големи мърлячи повечето коли са без елементарно техническо обслужване.А наи-лесно ако е останала сервизна книжка но имаи предвид че ги правят за по 30-40евро.ЗА делкото бъди сигурен че е "меид ин Булгариа"но няма лошо аз самия съм правил далеч по фрапиращи и сложни трансплантации на гориво подкачващи помпи,на ГНП,бутала,валове,тампони на окачване,окачване,и цели ДВГ.Ако работи не го пипаи да не стане повреда освен ако не им разбираш.Да ти припомня 1-ви закон на механика. :D "Колкото по дулго човъркаш нещо,толкова е по голям шанса то да се счупи"Не знам дали е 1-ви закон но е вярно :D Въобще споко проблема ти е никакъв :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...