Dakata 0 #1 Публикувано 21 Ноември, 2007 За всички които не разбраха, нашият скъп съфорумец Димитур Коев се ожени Използвам момента да му честитя (тъй като на срещата бях полузаспал и неможах да реагирам подобаващо) и да пожелая на младото семейство много усмивки , да се слушкат един друг и много много попътен вятър в новите им взаимни начинания. ЧЕСТИТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 21 Ноември, 2007 И аз да им честитя и тук . Да са все така усмихнати и щастливи Да се слушат много и да слушат прелюда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #3 Отговорено 21 Ноември, 2007 И аз да им честитя и тук . Да са все така усмихнати и щастливи Да се слушат много и да слушат прелюда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #4 Отговорено 21 Ноември, 2007 честито на младото семейство всичко най най много щастие радост касмет любов и хондета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове