Jump to content
Guest Rossignol

Харесал съм си Магнатек

Recommended Posts

Guest Rossignol

но едно приятелче ми твърди, че РС на кастрол се карал по 18-20 хиляди километра. Ако е така излиза много по-изгодно да си купя РС. Какво мислите по въпроса? Приятелчето чете по немски форуми и казва, че това е най-дискутираната тема - по 20000 поста имало в обсъждането на РС и той самия си кара Алфата по 18000 км с РС. РС е 98 лв, а магнатека е 62-64 лв. Ако си купувам Кастрол, от Мотобул ли е най-добре да го взема и ако не, то тогава къде е най-евтин и най-оригинален, знам че има много ментета.Благодаря ви предварително, колеги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Я остави твоя приятел да си кара колата по 20000км с едно масло а ти не си прави експеримрнти.А относно Кастрол си прав че ментета много

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Карам с РС и вече е на 7000км. Да ти кажа към края на жизнения си път е...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rossignol

Карам с РС и вече е на 7000км. Да ти кажа към края на жизнения си път е...

ти си с 160 коня машина, ако я караш както Марк си кара бангията, може и на 5000км РС ти да е за смяна. А как определяш края на жизнения път само ти си знаеш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Еми стана доста по-черно, мотора стана по-шумен. Почна да го харчи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Мой това РС-какво има6 впредвид RS ли?????????? :P Да ти кажа сефте чувам масло да се кара такив км 18-20000.А и си мисля че откъм масла не трябва да се стиска6. :P:) Аз карам с TXT 5w-40 na Castrol,пазарувам го от Cargo express(Вносителите на Опел) но по принцип си сменям маслата на 8-10000км.И твоя избор е добър,ама внимаваи от каде пазарува6 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

Съклубари за мен маслото е Repsol Ful sintetic oil само Испания го произвежда няма Гърция и Европейска Общност като производители на 8000-10000км го сменям Доволен съм дай те ваше мнение МОЛЯ... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Съклубари за мен маслото е Repsol Ful sintetic oil само Испания го произвежда няма Гърция и Европейска Общност като производители на 8000-10000км го сменям Доволен съм дай те ваше мнение МОЛЯ... :P

:):D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

...той самия си кара Алфата по 18000 км с РС...

Италианските коли са си италиански - японските японски. Аз лично не бих си карал прелюда повече от 8000 км с едно масло каквото и да било то,дори и от 100 лв литъра. Понякога го сменям и по-рано. Между другото - и аз карам именно с Castrol RS, с тази разлика, че на приятелката ми чичо и е дистрибутор на кастрол и го вземам хем на складова цена, хем е истинско. Разликата в цените ми е 5 лв, но поне спя и карам спокойно ;) Това, което казва колегата PARADOX_SF е много вярно - като минеш 8-9 хиляди наистина колата почва да го папка :shy: и да боботи по-силно мотора. Незнам за теб, аз като сменя гарнитурата сега, пак с такова ще си карам ;) Редактирано от Iltcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rossignol

Момчета, станала е грешка, говорих с приятелчето, той наистина си кара по 18-20000 с РС, но иначе ми говорил за Селения 20К - това масло самия производител го препоръчвал за 20 кило та от там и в името, тази марка била за Алфа, нещо като Елф за Рено, но доста по-скъпа.Аз си купих 6 л. Магнатек за 82лв, смениха ми в трансмисията и в мотора, а ми остана един литър. Илчо, щом си в час с Кастрола, кажи кой е основният дилър на марката. Аз ходих до Мотобул на Самоковско шосе 90, момчето от офиса ми направи няква отстъпка за дето съм се разкарал. От там ли е най-добре да пазаруваме и как да познаваме истинското от фалшивото, било то по кутята или по самото масло.

Редактирано от Rossignol

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Илчо, щом си в час с Кастрола, кажи кой е основният дилър на марката. Аз ходих до Мотобул на Самоковско шосе 90, момчето от офиса ми направи няква отстъпка за дето съм се разкарал. От там ли е най-добре да пазаруваме и как да познаваме истинското от фалшивото, било то по кутята или по самото масло.

Човека бачка в софийска фирма, но точно име немога да ти кажа.Ще го разпитам и ще кажа веднага.никогане ме е интересувала фирмата, но че маслото не е менте - за година и половина 36 000 на тоя прелюд и нямам никфи ядове :shy:

П.п имам сиподаръци - шапка, тениска и работен гащеризон на "Кастрол" както и разни ;);) лепенки ;) Луд на шарено се радва ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...