Jump to content
blockhead

Електричарска грижа

Recommended Posts

Имам проблем със сензорите за отоворена врата/багажник. Сигурно нещо окъсява, защото в движение или в покой след няколко минути светва лапмата в купето и на таблото и съответно се включва алармата. Даже явно съм изтормозил блока нощеска защото ми бяха спаднали и 2 от гумите.Моля за съвет къде да я закарам на електричар :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го имам абсолютно същия проблем, но при мен е от задната лява врата. Ако я отворя и натискам бутона не се задейства но ако е затворена след малко светва лампата за отворена врата и малко след това и плафона. Проблема е от самия ключ и сега мисля да слезна да поровя малко. Ако открия нещо ще пиша но ако откриеш и ти решение на проблема сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го имам абсолютно същия проблем, но при мен е от задната лява врата. Ако я отворя и натискам бутона не се задейства но ако е затворена след малко светва лампата за отворена врата и малко след това и плафона. Проблема е от самия ключ и сега мисля да слезна да поровя малко. Ако открия нещо ще пиша но ако откриеш и ти решение на проблема сподели.

И при мен мисля че е от задната врата зад шофьора. Не разбрах кой ключ е виновникът? Ако натиснеш бутона на вратата и не свети след това ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е открит и отстранем. :) Значи:Отваряш ключетата на вратите ( те се намират на купето а не на вратата ) разглобяваш ги и започваш да ги почистваш.При мен бяха окислени на тази врата заради която светеше а на другата която не показваше нищо т.е. не светваше плафона беше замърсено. Съветвам ти всички ключета да почистиш. Почистването го осъществих с отверката и малко финна шкурка, после с клечки за уши и чист спирт. Преди да ги затвориш ги намазваш с технически възелин за да не се окъслят пак. Затваряш ги и всико е ок. Успех :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е открит и отстранем. !!! Значи:Отваряш ключетата на вратите ( те се намират на купето а не на вратата ) разглобяваш ги и започваш да ги почистваш.При мен бяха окислени на тази врата заради която светеше а на другата която не показваше нищо т.е. не светваше плафона беше замърсено. Съветвам ти всички ключета да почистиш. Почистването го осъществих с отверката и малко финна шкурка, после с клечки за уши и чист спирт. Преди да ги затвориш ги намазваш с технически възелин за да не се окъслят пак. Затваряш ги и всико е ок. Успех !!!

Благодаря за насоките колега !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...