Guest Road®aceR #1 Публикувано 18 Ноември, 2007 ЧРД младежи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #2 Отговорено 18 Ноември, 2007 Да ст живи и здрави а на Дилян- darcosi да продължава все така и занапред много успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #3 Отговорено 18 Ноември, 2007 Честито и на 4-мата рожденници Ееее Дарко , най сетне след проектите ти, порасна и ти малко след тях обаче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #4 Отговорено 18 Ноември, 2007 Честитоооооооооо Живи, здрави, много по-бързи и весело изкарване на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #5 Отговорено 18 Ноември, 2007 ЧРД , и повече сбъднати мечти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #6 Отговорено 18 Ноември, 2007 Живи,здрави и много щастливи да сте ви пожелавам момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #7 Отговорено 18 Ноември, 2007 честито на всички всичко което ви е на сърце да ви е в раце и много збъднати мечти Дарко не ми вдигна днес да ти го чиститя лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_g 1 #8 Отговорено 18 Ноември, 2007 Честито на рожденниците и от мене Дилски а на тебе специално ти пожелавам всичко най, най хубаво братле от все сърце Скоро да стегнеш машините и не след дълго да вкараш още някой расов кон в "конюшната" Весело изкарване на всички и пийте с мярка (Дарко да не прекаляваш с количките ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #9 Отговорено 19 Ноември, 2007 Честито, живи и здрави и много турбо успехи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darcosi 14 #10 Отговорено 19 Ноември, 2007 мерси колегидано да се здобия с почече коне тази година пък може и някое магаренце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #11 Отговорено 19 Ноември, 2007 И аз благодаря на всички колеги за пожеланията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #12 Отговорено 19 Ноември, 2007 Живи и здрави пичове :huh: Даркоооооооооо пожелавам ти да ме повозиш на Supra на 1.5 бара..........да видя аз кво толкова вървят тия Тойоти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #13 Отговорено 19 Ноември, 2007 Честито пичове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #14 Отговорено 20 Ноември, 2007 Айдее честито на всичките живи и здрав....А на Теб Дарко мн успехи с проекта ....една мн бърза кола да се получи щото ти го заслужаваш повече от всеки ...... :huh: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #15 Отговорено 20 Ноември, 2007 И от мен на патерици всичко най на рожденниците, а за Дарко специално всичко най ама с турбо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #16 Отговорено 20 Ноември, 2007 То и аз бая закъснях, ама пак де. Да сте ни живи и здрави пичове! И много Хонда мигове за напред! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #17 Отговорено 20 Ноември, 2007 ЧРД и от мен Да сте здрави най-вече , другото е мерак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #18 Отговорено 20 Ноември, 2007 Честито пичове. Живи и здрави и всичко най най. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #19 Отговорено 21 Ноември, 2007 Хехехе,аз както винаги последен...живи и здрави да сте,другото са подробности. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове