pgh 6 #1 Публикувано 17 Ноември, 2007 (Редактирано) Здравейте всички Хонда маниаци,Нов съм във фенклуба - току що се регистрирах Карам Honda Civic Hybrid 2005.. на 28 години и съм от СофияИмам молба ако някой има или може да намери коледно лого на хонда или каквито и да е коледни хонда-картинки. Нещо като например логото на Хонда с шапка на дядо коледа или подобни щуротии.. Редактирано 17 Ноември, 2007 от pgh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #2 Отговорено 17 Ноември, 2007 Много труден въпрос, никъде не съм виждал нещо подобно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #3 Отговорено 17 Ноември, 2007 нещо такова ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pgh #4 Отговорено 25 Ноември, 2007 Да, подобни неща. Който има или може да направи да качва.. ще съм благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest addevil #5 Отговорено 29 Ноември, 2007 ако кажеш с каква цел - мога да направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове