Jump to content
Guest KamiKadzeDelSolTypeR

Помощ!

Recommended Posts

Здр карам црх с б16а2 има следният проблем като тръгвам на полу съединител се чужа едно обийствено стъргане!!! Това е на първа и на задна на др предавки се чува леко при превкючване за част от сецундата! Обърнами жнимание че една от течносите в казанчетата е намаляла почти до минимум и се чудя дали не е от това, защото педала на съединителят ми не е с жило а с две хидравлични помпи (ако не се лъжа)! И си мисля, че ако не е съединителят, а :) хидравлична течност ако го карам така ще отиде и той (не смея да го карам ;) ) пъискам да си :P!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От де ги взе :) ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

ако ти беше от липса на спирачна течност в хидравликата на съединителя, щеше да ти подскача/придърпва колата, но не и да ти стърже ...превключвай без съединител временно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) :) ``поооооомооооооооооощ от де трябва да го обезвъдуш'ъъъъъ пак го има проблема пак си хърка м...... му!!! Можеби наистина съм за съединител!!! И си мисля че така и така ще трябва да взема, да взема пръформас ама незнам как да поръчам от пустият му ИБЕЙ!!! Помощ!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пич,преди около 5 месеца и при мен се появи са6тия 6ум,при потегляне на 1 или задна старжене откам ск кутия.даже пусках теме тук.смених саединител комплект-2та диска + акс лагер и из4езна 6ума и вси4ко е ок.залагам си главата 4е акс ти лагер е задрал в притискателния диск.сменяи и 6те си бомба.аз взех саединител nkk-японски + лагер toyo-японски.комплекта ми излезе 295 лв.лагер ти е задрал в притискателя,понеже ве4е не се варти както трябва и от това идва 6ума,не е друго.деистваи

Подкрепям мнението на колега и моя съединител е така и Марян каза че е от това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...