nikolay vodenicharov 0 #1 Публикувано 16 Ноември, 2007 Някой ако може да ми обясни на кратко как да си регулирам спирачките като сменям задните накладки(задните ми са също дискови).Колата ми е Honda civic 1.5 vtec-e95 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest veso_civic #2 Отговорено 16 Ноември, 2007 Някой ако може да ми обясни на кратко как да си регулирам спирачките като сменям задните накладки(задните ми са също дискови).Колата ми е Honda civic 1.5 vtec-e95Няма какво да регулираш на дискови спирачки, само охлаби ръчната върни буталото на спирачното цилиндърче и слагай новите накладки. След като ги сложиш напомпай на педала няколко пъти да обере луфта, регулирай ръчната да държи на 4-ти 5-ти зъб и си готов! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolay vodenicharov 0 #3 Отговорено 17 Ноември, 2007 Някой ако може да ми обясни на кратко как да си регулирам спирачките като сменям задните накладки(задните ми са също дискови).Колата ми е Honda civic 1.5 vtec-e95Няма какво да регулираш на дискови спирачки, само охлаби ръчната върни буталото на спирачното цилиндърче и слагай новите накладки. След като ги сложиш напомпай на педала няколко пъти да обере луфта, регулирай ръчната да държи на 4-ти 5-ти зъб и си готов!Ами и аз така си мислих но викам да нема нещо друго.Мерси )))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове