Guest remo #1 Публикувано 22 Декември, 2004 видеото е от вчера, и тая кола ми стана любимата http://www.bg-tuning.net/bg/drift.php Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimodi #2 Отговорено 22 Декември, 2004 видеото е от вчера, и тая кола ми стана любимата http://www.bg-tuning.net/bg/drift.php Е, колата няма да коментирам, но колегата prelude прави далеч по-впечатляващи мурафети, при това на суха настилка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 22 Декември, 2004 колегата prelude прави далеч по-впечатляващи мурафети, при това на суха настилка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #4 Отговорено 23 Декември, 2004 No comment Prelude Rulez and Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #5 Отговорено 23 Декември, 2004 е това е ДРИФТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Born to race!!! #6 Отговорено 23 Декември, 2004 Мисля,че проблема не е в автомобила,а в задкормилното устройство, ама съм леко пристрастен Мисля,че колегата с Прелюда ще се справи отлично и с таз за таз колица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Born to race!!! #7 Отговорено 23 Декември, 2004 И понеже темата е озаглавена TYPE R, имам едно въпросче и от един мой приятел с такава колица. На тази кола не е препоръчително да се сменя размера и цолажа на джанти и гуми. Размера е 205/45/17. Някякви идеи за по-евтини гумета? Размера е доста специфичен,а 2000 лв. за зимни гуми,ама хич не му се дават Гумаджията обаче отсече: А с Диона Супер ли я карате тая кола? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest remo #8 Отговорено 23 Декември, 2004 Пичове, ако става дума за този "Прелюд", който е на снимката - извинявайте, ама вие от Луната ли падате? Без да съм маниак на тема "Хонда" като вас, пак ми е ясно, че Type-r е нов автомобил, който е оборудван с множество системи - а този "Прелюд" е стар и при него е много по-лесно да се прави дрифтинг Аре със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimodi #9 Отговорено 23 Декември, 2004 Type-r е нов автомобил, който е оборудван с множество системи Тъй вярно, но я виж това:http://psytronix.org/honda/videos/top_gear_Civic_typeR.wmvОт 01:50 нататък става интересно (10х to 1net) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #10 Отговорено 23 Декември, 2004 Пичове, ако става дума за този "Прелюд", който е на снимката - извинявайте, ама вие от Луната ли падате? Без да съм маниак на тема "Хонда" като вас, пак ми е ясно, че Type-r е нов автомобил, който е оборудван с множество системи - а този "Прелюд" е стар и при него е много по-лесно да се прави дрифтинг Аре със здраве Предлагам ти, да дойдеш и да пробваш да завъртиш моя прелюд така, както ще го завъртя аз, без дапипам ръчната спирачка и после ще си говорим за дрифтове и системи Колегите prelude, Magnum и Tino са ме виждали какво правя с моя, а аз дори нямам жила на ръчната спирачка. (имам, ма не съм ги сложил, че много ме изкушават и ще скъсам и тези) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest remo #11 Отговорено 23 Декември, 2004 И понеже темата е озаглавена TYPE R, имам едно въпросче и от един мой приятел с такава колица. На тази кола не е препоръчително да се сменя размера и цолажа на джанти и гуми. Размера е 205/45/17. Някякви идеи за по-евтини гумета? Размера е доста специфичен,а 2000 лв. за зимни гуми,ама хич не му се дават Гумаджията обаче отсече: А с Диона Супер ли я карате тая кола? Днеска намерих нови гуми за по 270 лева 17/45/205, ако някой се интересва да каже, има и втора употреба по 140 лева на брой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #12 Отговорено 23 Декември, 2004 (Редактирано) Аре със здравеМного си прав колегаА между другото тоя пич пьрво го научете да прави нещо преди да ни го показваш.Колата е добра ама не видях шофера да прави нещо впечатляващо Редактирано 24 Декември, 2004 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #13 Отговорено 23 Декември, 2004 Скиите кво праат иракчанчетата: ЛИНК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #14 Отговорено 23 Декември, 2004 Мисля,че проблема не е в автомобила,а в задкормилното устройство, ама съм леко пристрастен Мисля,че колегата с Прелюда ще се справи отлично и с таз за таз колица По принцип е така но малко е друго ако го погледнете от страната, че тая кола струва 50 и кусур хилядарки и някак си може малко по трудно ще се върти нали се сещаш и цената ако изпраскаш някой камък,дърво и т.н при дрифт няма да е благоприятно нали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest remo #15 Отговорено 27 Декември, 2004 Към таксиджията (да не казвам по-силна дума) - акъл не давай много много...Иначе никакъв проблем да видим кой е по-добър на дрифт - пич, пиши ми само едно лс да се уговорим, кога ще се видим, та да вземем и камерата, за да документираме събитието... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan #16 Отговорено 27 Декември, 2004 ni6to osobeno ne e -pone e na prav pogled.moze bi ideqtq e 4e vtaq kola ima mnogo elektronika i e trydno da se podnasq( ako e taka moze i da e vpe4etlqva6to) no moze i da nqma (togava e po skoro sme6no otkolkoto vpe4etlqva6to) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #17 Отговорено 28 Декември, 2004 Към таксиджията (да не казвам по-силна дума) - акъл не давай много много...Иначе никакъв проблем да видим кой е по-добър на дрифт С риск да нервирам администраторите ще ти отговоря щото ми лазиш по нервите.1.По вьпроса за по силната дума- кажи я не се притеснявай обаче ще си носиш последствията- София е малка(ако знаеш кьде е това чудо)2.Не се опитвай да ме обиждаш на бакшиш щото като се напиеш и пак до нас опираш само че не си даваш сметка за това3.Акьл ще си давам колкото си искам и на когото ми е кеф,щото не става некьв глупак да определя,че целия форум сме паднали от луната(по повод на нещото наречено от тебе дрифт)4.Нямам абсолютно никакви намерения да си сравнявам шофьорските умения точно с теб- не мисля че има смисьл5.Не е свьрзано с тая тема ама не е редно без да се консултираш с някого от клуба(има управителен сьвет-това за невежите) да сьбираш няколко клуба на едно място-особенно Хонда и Фолксваген(това че не си ти сьм го чувал вече) Викторе, ако прецениш го изтрий,но лично аз не мога да си мьлча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The_fastest #18 Отговорено 28 Декември, 2004 Аллеелее, тук хвърчат искри та чак гори! Защо така се карате бре? Спора за дрифта ( добър или лош ) се решава на "пистата" ( или където си искате ). А по въпроса за професиите - всяка е добра стига да носи съответната печалба ( Нека да съм кенефчия и да ми влизат 100 бона месечно в сметката - СПРАВКА: Кенеф бей в Турция ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest remo #19 Отговорено 28 Декември, 2004 Първо - мисълта ми не беше да те обиждам на "бакшиш" - уважавам труда на всеки, защото за мен няма нито срамен, нито лесен труд. Изключително ме издразни обаче фактът, че на 28.11 на полигона в Студентски град ти ми се кефеше, а сега зад гърба ми говориш, че не мога да карам и че съм имал още да уча. Сам се сети за думата ! Второ - трезвеник съм Трето - относно фразата с Луната - извинил съм се, ама кой да гледа... Четвърто - ти си чисто и просто един таксиметров шофьор - не си нито Монтоя, нито Хуан-Мануел Фанджо, нито дори Илия Царски, за да определяш кой може да кара добре и кой - не. Типичната шопска черта "Най-добри сме по даване на акъл!" е доста ясно изразена при теб. Само че правото да дават акъл имат само тези, които имат достатъчно от него... Пето - твоите шофьорски умения нямам никакво желание да гледам - ставаше дума за тези на пича с прелюда. А както каза The Fastest: "Спора за дрифта ( добър или лош ) се решава на "пистата" ( или където си искате )."Извинявам се на всички от форума за неприятния спор ! Пожелавам ви весело посрещане на новата година Не съм искал да Ви обидя с фразата за Луната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #20 Отговорено 28 Декември, 2004 (Редактирано) Стига излишни спорове вече Тоя форум е създаден, за да давате мнението си и да пишете по дадена тема, а не да определяте кой какъв е Толкова ли ви е трудно, ако имате нещо, против някого да му напишете едно ЛС или просто да си затраете тактично ? Не влизам в сайта, за да чета препирни между вас, затова ако обичате проявете малко благоразумие и спрете дотук с излишните спорове Редактирано 28 Декември, 2004 от TheDevilTwin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #21 Отговорено 28 Декември, 2004 (Редактирано) Не влизам в сайта, за да чета препирни между вас, затова ако обичате проявете малко благоразумие и спрете дотук с излишните спорове Прав си колега ама в спора се ражда истината са казали хората Но наистина ще се вслушам в поговорката"Отговори на глупака с мьлчание" и ще спра дотукИзвивявам се на колегите(с изключение на един) ако сьм подразнил допьлнително някой.Ако все пак някой има да ми казва нещо- automania@dilovski.com Ма тоя верно много ме дразниБил сьм му се кефел- аз дори не те знам как изглеждаш а може би си оня дето си вьртеше пасата и стана за смях на целия полигон Редактирано 29 Декември, 2004 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1 #22 Отговорено 29 Декември, 2004 (Редактирано) филмчетата на ремо не са кои занае кво ами какво точно прави колегата 'прелюд' ако има пратете някое филмче ще ми бъде интересно ако щом има каво да се види или опишете какви точно са му 'мурафетите' Редактирано 29 Декември, 2004 от ALEXANDER 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest remo #23 Отговорено 29 Декември, 2004 (Редактирано) Само да припомня, че аз карам бяло "Ауди Купе", единия "Пасат" аз го въртях.. А за клипчетата с пича - никакъв проблем, дори ще ни е много приятно да снимаме шоуто Само ЛС пишетеПС:И в момента пиша от потребителя remo, защото нямах време да се регна... Редактирано 30 Декември, 2004 от remo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #24 Отговорено 30 Декември, 2004 ми и аз ги гледах филмите със бмвто са доста по впечетляващиа и мисля че на сняг може да се постигне доста повече от това и то със моята 1,5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #25 Отговорено 31 Декември, 2004 (Редактирано) Само да припомня, че аз карам бяло "Ауди Купе", единия "Пасат" аз го въртях.. Редактирано 31 Декември, 2004 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimodi #26 Отговорено 31 Декември, 2004 филмите със бмвто са доста по впечетляващи Де ги тез филми? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #27 Отговорено 31 Декември, 2004 филмите със бмвто са доста по впечетляващиДе ги тез филми? 12345 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #28 Отговорено 2 Януари, 2005 Мале,не бях влизал тук от бая време,но ми се наложи понеже едно приятелче спомена че ставало въпрос за мен нещокато прочетох темата се зарадвах че има хора на които им е харесало това което сам правил с колата,но аз все пак сам начинаещ в тази област.с удоволствие ще повъртя пак,но не за да натривам носа на някой който се има за специалист в тази област,а за да ние весело на всички.и понеже момчето с Ауди-то иска да види мои филмчета-отсега казвам да не му ги показватеще ме изложите понеже снимахте когато карах ужасно.просто има дни и дни-в едните всичко се получава,а при другите е пълен провална следващата среща ако полигона не се е скапал савсем ви обещавам да се опитам да повъртя както трябва(т.е. за публиката),а вие си вземете камеритеЧ.Н.Г. между другото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #29 Отговорено 3 Януари, 2005 понеже момчето с Ауди-то иска да види мои филмчета-отсега казвам да не му ги показватеще ме изложите понеже снимахте когато карах ужасно Евала пич Имаш от мен на следващата среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #30 Отговорено 5 Януари, 2005 зарадвах че има хора на които им е харесало това което сам правил с колата на мен пък не ми хареса - още сънувам кошмари -- тясна уличка, насрещен трафик, висока скорост -- и като ми ти се плъзна тоз прелюд, кое ляво, кое дясно ми се замота, добре поне че знаех кое горе и кое долу -- докато се върти колата адаша ръгна първа, газззз тез гуми пищят той няма милост -- и докато се освестя вече се движихме със същата скорост но в обратната посока ... ужас ужас братя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове