Guest sting #1 Публикувано 14 Ноември, 2007 D16Y5, D16Y7, D16Y8 това са моторите, които ще търся. видях, че въртящият момент им е приблизително еднакъв. означава ли това, че са с изравнени възможности като вървене? най-малкият от тях не е Vtec. означава ли това, че не е за предпочитане пред другите два? въобще кой от трите е най-добър според вас? говоря за купе или хечбек. засега не мисля за газ и надали ще сложа, но ако се стигне до там, кой от трите е най-подходящ? благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sting #2 Отговорено 14 Ноември, 2007 скучен въпрос??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #3 Отговорено 14 Ноември, 2007 Пич това всепак е фенклуб Бързите отговори ги дават гугъл и търсачката на форума п.п. Въпросите са 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #4 Отговорено 14 Ноември, 2007 Не , не са изравнени като възможности . Y7 не е Vtec и върви по-малко . Y5 не съм сигурен точно на кои се слагаше ..... върти ми се из главата нещо за англичанки , ама да не те подвеждам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sting 0 #5 Отговорено 14 Ноември, 2007 благодаря-карах1.4is 90к и малко сьм разочарован доста "спокоен "ми се видя,затова оглеждам изброените мотори.А дали за 7000 ще си намеря идеална 6-ичка,направо я сьнувам вече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 14 Ноември, 2007 За идеална , за Y8 ..... ще трябва да имаш търпение докато намериш , но може . Идеална стара кола няма .... но можеш да намериш такава , с която да се чувстваш добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове