Jump to content
Guest maverik

вентилатор на парното на Сивик Mb1

Recommended Posts

Guest maverik

Здравейте пичове.Голям фен съм на марката Хонда и от 10 години карам само хонди.Редовно чета вашия форум и смятам, че е много полезен за решаване на някои засукани проблеми. В момента имам точно такъв проблем. Изгаря ми вентилаторът на парното, вече втори път и мисля, че е свързано с влизане на вода в системата. Това става само когато е валял сняг и след това е замръзнал. При дъжд няма проблеми. Миналия път ми се наложи да сменя вентилатора, реостата за степените и бушона в кутията при двигателя. Сега не знам какви са пораженията, ще ги видя довечера като се върне жена ми с колата.А дотогава, ако някой може да ми даде акъл ще съм му много благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maverik

Проблемът надявам се е решен. Този път имам късмет, че нищо не е изгоряло. Наистина се оказа вода която капе върху вентилатора и прави късо. Малко силикон и да се надявам, че няма повече да тече.Поздрави фенове, чакам следващата среща да се запознаем лично.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

радвам се че си се оправил...... е, без наша помощ, но.... :) силикон и лак му е майката. Лакът е за платки и други подобни електроники, които трябва да се защитят от вода.... става и за родори и статири, но ако са читаво направени, няма да постигнеш кой знае какво.поздрави! и до следващата среща :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...