Jump to content
tiankata

тарся ангренажен ремак

Recommended Posts

Купих си кола преди седмица и сега сменям консумативи.В моя град неможело да ми намерят ангренажен ремак за хонда сивик д15б5 93-та година та ще тарся в Пловдив някои можели да ме насо4и кам такав магазин в Пловдив за японски автомобили и да има ремак за хонда. Имали някаква разлика между разли4ните серии хонда и видове двигатели ангренажния ремак за моита кола какав да тарся моля помогнете, 4е ми е притеснено като я карам с този ремак. Предишния и собственик ми каза 4е до 20хил. километра мога да я карам с този ремак и нямало смисал да го сменям сега но за по сигурно аз да си го сменя. Може и да ми посо4ите сервиз за японски автомобили в Пловдив.

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

В Пловдив:AUTOSHOP ANASTASOV (намират се на булевард Свобода,дългият блок в началото на булеварда ,където се пресича с бул.Васил Априлов)Вторият е на площад "Шербазян".Излизайки от подлеза на пощата ул "Гладстон" първото кръстовище наляво после караш по паважа докато стигнеш едно кръстовище което се дели на три- там в една кооперация е магазина отдясно)Третият е много малък и се намира точно преди дискотека ПАПАРАЦИ малък е и се казва САМУРАЙ.Ако отново се движеш по "Гладстон" излизаш след подлеза на централна поща(както за предишния магазин),но тук вече подминаваш въпросното кръстовище,продължаваш направо и на следващото правиш обратен завой-след около 200 метра отдясно ,точно преди дискотеката е магазина в една кооперация.Разбира се че има разлика в сериите и ремъците-що за въпрос?Купуваш си точно за твоя мотор ,D15B5 нали така?!За твоята кола ще има поне 2-3 вида ремъци.Избери най качестввния - от ангренажен не пести пари! :)За сервиз не мога да ти обясня добре но ще пробвам за един готин в квартал Кичук париж: "CASTROL сервиз" .Караш по булевард Южен и почти преди края му завиваш на ляво като стигнеш басейн "НЕПТУН" .След като завиеш наляво около 200-300 метра и отляво ще видиш сервиза.Там може и стенд преден мост да минеш.Дано съм бил полезен ;):)

Редактирано от vtec

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега по полезна информация едвали някои би ми дал, подробно описание на магазините. Много благодаря ,доста ме олесни с тарсенето на този ремак, тия дни ще ги посетя. Малко ще се озоря с булевардите ама които тарси намира. Още веднаж МНОГО БЛАГОДАРЯ за помоща :/:rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

можеш да си вземищ и от САМУРАЙ" намира се до дискотека "ПАПАРАЦИ"

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...