tiankata 7 #1 Публикувано 13 Ноември, 2007 (Редактирано) Купих си кола преди седмица и сега сменям консумативи.В моя град неможело да ми намерят ангренажен ремак за хонда сивик д15б5 93-та година та ще тарся в Пловдив някои можели да ме насо4и кам такав магазин в Пловдив за японски автомобили и да има ремак за хонда. Имали някаква разлика между разли4ните серии хонда и видове двигатели ангренажния ремак за моита кола какав да тарся моля помогнете, 4е ми е притеснено като я карам с този ремак. Предишния и собственик ми каза 4е до 20хил. километра мога да я карам с този ремак и нямало смисал да го сменям сега но за по сигурно аз да си го сменя. Може и да ми посо4ите сервиз за японски автомобили в Пловдив. Редактирано 13 Ноември, 2007 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #2 Отговорено 14 Ноември, 2007 (Редактирано) В Пловдив:AUTOSHOP ANASTASOV (намират се на булевард Свобода,дългият блок в началото на булеварда ,където се пресича с бул.Васил Априлов)Вторият е на площад "Шербазян".Излизайки от подлеза на пощата ул "Гладстон" първото кръстовище наляво после караш по паважа докато стигнеш едно кръстовище което се дели на три- там в една кооперация е магазина отдясно)Третият е много малък и се намира точно преди дискотека ПАПАРАЦИ малък е и се казва САМУРАЙ.Ако отново се движеш по "Гладстон" излизаш след подлеза на централна поща(както за предишния магазин),но тук вече подминаваш въпросното кръстовище,продължаваш направо и на следващото правиш обратен завой-след около 200 метра отдясно ,точно преди дискотеката е магазина в една кооперация.Разбира се че има разлика в сериите и ремъците-що за въпрос?Купуваш си точно за твоя мотор ,D15B5 нали така?!За твоята кола ще има поне 2-3 вида ремъци.Избери най качестввния - от ангренажен не пести пари! За сервиз не мога да ти обясня добре но ще пробвам за един готин в квартал Кичук париж: "CASTROL сервиз" .Караш по булевард Южен и почти преди края му завиваш на ляво като стигнеш басейн "НЕПТУН" .След като завиеш наляво около 200-300 метра и отляво ще видиш сервиза.Там може и стенд преден мост да минеш.Дано съм бил полезен Редактирано 14 Ноември, 2007 от vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #3 Отговорено 14 Ноември, 2007 Колега по полезна информация едвали някои би ми дал, подробно описание на магазините. Много благодаря ,доста ме олесни с тарсенето на този ремак, тия дни ще ги посетя. Малко ще се озоря с булевардите ама които тарси намира. Още веднаж МНОГО БЛАГОДАРЯ за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #4 Отговорено 14 Ноември, 2007 можеш да си вземищ и от САМУРАЙ" намира се до дискотека "ПАПАРАЦИ" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове