Jump to content
Guest Prelude_2.0

Клеги искам някои да искаже мнение ,моля ви се

Recommended Posts

Guest Prelude_2.0

значи вчера се върнах от чужбина и какво разбрах ....... бях си оставил прелюдчето на майка ми да го подкарва чат -пат . и така....... единият фар спрял да свети и жената попитала на една бензиностанция едно мом4е дали е от кру6ката ,обаче пича и казал че е нагоряла пласмасовата букса и 4ак се е стопила малко и най-вероятно не е от кру6ката , ( пробвали и със нова кру6ка естествено ) .......след това женицата закарала прелюд4ето при ДУНЕВ на цска доло на 4 км . там самият Дунев и заявил 4е такива букси рядко се намират и че трябва да остави колата там ,те 6тели да се обадят като стане готова .......и така на другия ден и заявяват по телефона 4е е готова колата .....подменили били цялата инсталация уж ......и заявили цена 150 лв от които 10 лв. -букса и 140 лв труд !? аз се питам как в възможно това не6то егати цифрата са обадили а кой знае всъщност какъв е бил проблема ....Нека някой да каже струва ли му се възможно това 4удо ? :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ахахахахахха колега тези са баси и ламерите нищо не са подменяли според мен.На всички прелюди това им е слабото място/едно от слабите/ буксите на фаровете стават леща ;( лично аз вчера си ги махнах старите защото бяха станали на пепел.Сложих си едни обикновенни букси от тез металните като за релета само че малко по големи за да влязат в крушката.бях видял преди и по 3лв цели букси пластмасови ама не се сетих каде са и си ги направих работа за 20 мин :cool: 20ст!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest assfull

ебати нещастниците :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Prelude_2.0

аз тия дни ще ходя да се разправям ........дееееба и пумиярите видят жена и давай режи колко се може повече :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer

хм ... тоя дерт и аз го имах, направих си побългарение по въпроса с някакви кабелни обувки които ми се мотаха из шкафа. цялостната цена на манипулацията е 1-2 ст за ток за поялника, 4-5 ст за термосвиваем шлаух и една цигара време. това както и да го гледам не прави 150лв ... ама то не се знае и какво е било. защото ако не е било от буксата, може и да е нещо което да струва повечко. то за това се пита колко ще струва винаги преди да си оставиш колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:):D :D :D :D :) ........тва цена за смяна на букса ли е............ :D :D :) .....за съжаление малко са ти опциите с щастлив край за теб...........аз бих раздухал по автофорумите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

това си е направо безобразие ако е за една букса, направо е невъзможно частта да е 10лв а труда 140 ........ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Добра цена са взели за труда си хората искам и аз така :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега, не знам нито къдее нито какво представлява тази букса, ама тва е невъзможно толко пари за някаква буска.С малко повече късмет щеше да си намериш за тези пари цял фар :) Хои да се разправяш, аман от келепирджии и кожодери......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И кво като се разправя-нищо........МАСОВА практика по сервизи е де се "преджобва " жабката и други ценни неща.........мене ме ограбиха така в автостъкла Кобра.........и нямаше полза от никакви жалбиРешението е в саморазправата за съжаление

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Prelude_2.0

днес погледнах по внимателно ......установих че са подменили кабелите от фар - до фар и от единия фар до купето ...тъй че все нещо са направили :) .... ама некви тънки кабелчета сложили и ги умотали с некъв евтин изолир банд и то не са се старали много като са ги умотавали :) абе ужас .......колкото и да е не е работа за 150 кинта 100 кинта повече според мене ама какво да се прави другия път ще се пита !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

С тия кабекчета да не се окаже че вместо да изпишат вежда са извадили и двете очи в случая недай си боже и да се подпалят така че не е лошо да ги погледне читав жичкаджия с това шега не бива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да са подменили част от инсталацията,погледни и ще разбереш.Според мен обаче са ви обули кънките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе минало,заминало..... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пример за апсолютна помиарщина, според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

абе минало,заминало..... :rolleyes:

Поне пусни теми из нета-хората да имат 1 наум

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...