Dangler 1 #1 Публикувано 13 Ноември, 2007 откаде могат да се купят и каква е цената ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest assfull #2 Отговорено 13 Ноември, 2007 май към 50 лв. бях и ги има на един магазин на Ботев.между Сливница и Симеон има магазин на ЕВРО-07,точно до него се пада магазинчето и е ъглово.ако става въпрос за София това мога да ти препоръчам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest veno #3 Отговорено 13 Ноември, 2007 Имам чисто нови NGK кабели ако имаш интерес и стават на твоя двигател пиши - 100 кинта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dangler #4 Отговорено 13 Ноември, 2007 Имам чисто нови NGK кабели ако имаш интерес и стават на твоя двигател пиши - 100 кинта!естествено че ме интересува кажи им номера или там нещо от сорта за да си питам майстора дали да ги зимами удобно ли е днеска да свършиме тая работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest veno #5 Отговорено 13 Ноември, 2007 Ето темата:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=11916&hl= Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dangler #6 Отговорено 13 Ноември, 2007 абе да ти кажа днеска в сервиза са скалъпили момчетата нещои вече не ми е толкова спешно но все пак дай парт номери може да измислиме нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове