Jump to content
stan4o

Много ниска избирателна активност!

Recommended Posts

Хайде нали искахте да има рейтинг за техническия отдел! Вече има, никой не го използва. Може би очаквате той сам да се попълни или някой да ви го попълва? Е няма как ние трябва да определяме колко звздички има дадена тема.Май проблема е че намаме правила кое колко точки носи и как да оценяваме дадена тема. Ето го мойто предложение:0 точки- тема която няма никаква полезна информация и на всичкото от горе е написана на старобългарски. (но по няква случайност модераторите не са я изтрили)1-2 точки- Понеже не мога да опиша ще дам пример :cool: "Колко ми побира резервоара? Колата ми е червен сивик"3-4 точки- Тема в която има нещо полезно, но има противоречива информация (Все пак във спора се ражда истината)МАХ точки- Тема в която някой дава инфо кое как се прави, че и се е постарал снимки да качи. Пример: темата на Николчо "как се сменя семеринга"Идеята е да няма много теми със максимален брой точки. Така се вдига нивото :lol:П.С. Опитах ама май не може да да си променяш гласа. Според мен трябва да можеш, понеже понякога темата изглежда тъпа, но в последствие има и добри решения.

Редактирано от stan4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...