DJDOGI 0 #1 Публикувано 12 Ноември, 2007 Ако някои е ходил да сподели моля наи-краткият път съвети и такива работи. Целта на патуването е внос на нафтова печка за баща ми по точно набелязал е С класа мергел благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #2 Отговорено 12 Ноември, 2007 вдругиден трагвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #3 Отговорено 12 Ноември, 2007 (Редактирано) вдругиден трагвам През Сърбия е най-удобно и тунелите са оправени Има такси за магистралите в Сърбия , а в Унгария и Австрия ти трябва винетка. Пътя е следния София, Белград, Будапеща, Виена, Берлин . Редактирано 12 Ноември, 2007 от Z-Ro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #4 Отговорено 13 Ноември, 2007 (Редактирано) През Румъния отде мина щото аз Август минавах и всичко си беше к като изключим големия трафик и каруците. По принцип главния път е Русе, Букурещ, Питещи, Тимишоара, Арад ако се тръгва от Източна България. Офф ,че не гледам вие не сте от Източна България Редактирано 13 Ноември, 2007 от Z-Ro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #5 Отговорено 13 Ноември, 2007 Мерси колеги пътят ще е през Румания понеже нямам паспорт.Ето го избраният маршрут--- Ямбол-Видин---Видин-Калафат---Калафат-Урошова---Урошова-Тимишоара---Тимишоара-Арат---Арат-Будапеща---Будапеща-Братислава---Братислава-Бърно---Бърно-Прага---Прага-Берлин. С собствена кола ще е патуването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slav1983 0 #6 Отговорено 13 Ноември, 2007 Мерси колеги пътят ще е през Румания понеже нямам паспорт.Ето го избраният маршрут--- Ямбол-Видин---Видин-Калафат---Калафат-Урошова---Урошова-Тимишоара---Тимишоара-Арат---Арат-Будапеща---Будапеща-Братислава---Братислава-Бърно---Бърно-Прага---Прага-Берлин. С собствена кола ще е патуванетопатят е перфектен само с коментара на колегата за високата скорост не сам много сагласен защото по аутобаните в германия сащо им аограничения гледаите да ги спазвате че... и лек пат ви желая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
operwall 0 #7 Отговорено 13 Ноември, 2007 Mразя СЪРБИЯ Бахти ужасните хора... чесно.. просто нямам думи... Определено като не са в ЕС, им е мн гадно.. и се правят на ужасни. Колегата каза 25 евро... аз бих казал мин. 50 за там.. Всеки път ме спират и всеки път трябва им се правя на циганче за да ме пуснат.. крива история... Последния път ми взеха 350 евро.. само да премина през великата Сръбска граница И също така за всички : Имайте ЗЕЛЕНИ КАРТИ за Сръбска граница.. Успех Колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #8 Отговорено 13 Ноември, 2007 Мерси на всички сутринта към 4 трагваме ще расказвам като се върна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #9 Отговорено 13 Ноември, 2007 и аз щях да ти казвам да минеш през Прага.много е красива и няма да ти се тръгва от там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #10 Отговорено 23 Ноември, 2007 и аз щях да ти казвам да минеш през Прага.много е красива и няма да ти се тръгва от там Абсолутно вярно пък за чехкините да не говорим Но за румъния............ нямам думи по зле от черен път е особено тимишоара калафат АД е.За Верлин нямам думи в един магазин се изгувих а какво остава за града В центара са си направили истинска писта с изкуствен сняг направо бях като БАЙ ГАНИО отсякаде. Не видях много ХОНДИ само по два прелуда и сеерхикси и един сивик.Намерихме тва което тарсим отървахме един дядо от мергела му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #11 Отговорено 23 Ноември, 2007 кво взе в крайна сметка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #12 Отговорено 23 Ноември, 2007 кво взе в крайна сметка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #13 Отговорено 23 Ноември, 2007 кво взе в крайна сметка?Мерцедес С-класа 220 дизел 96- първа регистрация 98 от един дядо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове