Jump to content
DJDOGI

Заминавам за Берлин

Recommended Posts

Ако някои е ходил да сподели моля наи-краткият път съвети и такива работи. Целта на патуването е внос на нафтова печка за баща ми по точно набелязал е С класа мергел благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вдругиден трагвам :unsure:

През Сърбия е най-удобно и тунелите са оправени :angry: Има такси за магистралите в Сърбия , а в Унгария и Австрия ти трябва винетка. Пътя е следния София, Белград, Будапеща, Виена, Берлин . Редактирано от Z-Ro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През Румъния отде мина щото аз Август минавах и всичко си беше к като изключим големия трафик и каруците. По принцип главния път е Русе, Букурещ, Питещи, Тимишоара, Арад ако се тръгва от Източна България. Офф ,че не гледам вие не сте от Източна България :unsure:

Редактирано от Z-Ro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колеги пътят ще е през Румания понеже нямам паспорт.Ето го избраният маршрут--- Ямбол-Видин---Видин-Калафат---Калафат-Урошова---Урошова-Тимишоара---Тимишоара-Арат---Арат-Будапеща---Будапеща-Братислава---Братислава-Бърно---Бърно-Прага---Прага-Берлин. С собствена кола ще е патуването

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колеги пътят ще е през Румания понеже нямам паспорт.Ето го избраният маршрут--- Ямбол-Видин---Видин-Калафат---Калафат-Урошова---Урошова-Тимишоара---Тимишоара-Арат---Арат-Будапеща---Будапеща-Братислава---Братислава-Бърно---Бърно-Прага---Прага-Берлин. С собствена кола ще е патуването

патят е перфектен само с коментара на колегата за високата скорост не сам много сагласен защото по аутобаните в германия сащо им аограничения гледаите да ги спазвате че... :lol: и лек пат ви желая :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mразя СЪРБИЯ !!! Бахти ужасните хора... чесно.. просто нямам думи... Определено като не са в ЕС, им е мн гадно.. и се правят на ужасни. Колегата каза 25 евро... аз бих казал мин. 50 за там.. Всеки път ме спират и всеки път трябва им се правя на циганче за да ме пуснат.. крива история... Последния път ми взеха 350 евро.. само да премина през великата Сръбска граница !!!

И също така за всички : Имайте ЗЕЛЕНИ КАРТИ за Сръбска граница..

Успех Колеги :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси на всички сутринта към 4 трагваме ще расказвам като се върна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз щях да ти казвам да минеш през Прага.много е красива и няма да ти се тръгва от там :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз щях да ти казвам да минеш през Прага.много е красива и няма да ти се тръгва от там :blink:

Абсолутно вярно пък за чехкините да не говорим :guns: Но за румъния............ нямам думи по зле от черен път е особено тимишоара калафат АД е.За Верлин нямам думи в един магазин се изгувих а какво остава за града :o В центара са си направили истинска писта с изкуствен сняг направо бях като БАЙ ГАНИО отсякаде. Не видях много ХОНДИ само по два прелуда и сеерхикси и един сивик.Намерихме тва което тарсим отървахме един дядо от мергела му :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кво взе в крайна сметка?

Мерцедес С-класа 220 дизел 96- първа регистрация 98 от един дядо :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...