Jump to content
Naz

Изглаждане на багажник сивик 5 г.

Recommended Posts

;) Когато на 5 ген хеч се изглади багажника какво се прави със светлините, които се намират на 3тата врата? Задната основно. И може ли да се направи с ЛЕД или кристални стопове?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

П.С. много грозно го направих ма нямам фотошоп за момента а и го напраих за 2-3 мин. ;)

Мисля си че се налага пробиване на стопа и вкарване на допълнителни светлини в половинката, която е на калника. Лошото е че в такъв случай ще стане само със светлини, които не им се виждат крушките с прозрачни(снимка 4), кристални и ЛЕД няма да стане а те са най-хубави...

1: тези които най-ми харесват:

Публикувано изображение

2: тези са на равно с първите:

Публикувано изображение

3: после идват тези:

Публикувано изображение

4: тези най не ми харесват, но поне пак са по-яки от заводските, имат бял мигач:

Публикувано изображение

Чакам вашите мнения, и който го е правил да споредели, виждал съм няколко такива хонди в СФ. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това "изглаждане" на задна врата на Хонда ииии ... колата лично на мен започва да ми прилича на Астра - нищо лично мое мнение само. Другият вариант е да затвориш само отвора за рег.номер, относно стоповете всеки си избира сам, някои хора си харесват дори много сток вариянта...

Ето ти един вариянт:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest assfull

аха определено си става астра ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрос на вкус си е все пак ..... макар че брат и мен ако питаш има къде по-евтини начини да си загрозиш колата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може малко грубо да съм се изказал,за което се извинявам колега.а за светлините мисля че не губиш нищо основно освен задната(някой да ме поправи ако греша).та ако е така мисля че можеш да си вградиш в бронята кръгла бяла светлина,мисля че ще стои добре.по добре е отколкото да си дупчиш стопа,прав си че на кристалния няма да е гот.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз точно това си мислех, нещо като на Еклипсите или като по-първите, около номера точно едни светлини като луни точно може да се сложи:

Публикувано изображение

Редактирано от Franklin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не ти е толко широка бронята като на ЕКЛИПСА,не мисля че ще ти стигне мястото,но опитаи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...