Jump to content
CyberGene

Нещо скърца отпред

Recommended Posts

Пичове, почна леко да ми скърца предното ляво окачване. Звучи малко като скърцане на гума, може и метал, честно казано не мога точно да определя ;) Като е на място и ако я разклатя вертикално нагоре-надолу го прави. Иначе странично ако раклащам с крак, нищо не става. Вдигнах колата на крик и свалих гумата, прегледах там всичките носачи, накрайници, рейки, всичко е твърдо и стегнато и не тропа, нито скърца при разклащане с ръка, обаче почна ли да свалям колата с крика, малко преди да легне нормално, почва леко да прескърцва някъде там. Та преди да отида на майстор, понеже вероятно няма да мога тая седмица, а след това заминавам на дълга командировка извън България, ме интересува дали е възможно да е нещо фатално и да опитам да го оправя тая седмица или не може да се каже така? Може ли да е от амортисьор? Имам чувството, че може би почна да скърца от студа, иначе колата си вози перфектно, амортисьорите работят нормално...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

скърцането не знам дали е фатално, но ако ти хлопаше или тропаше мисля че тогава нещата щяха да са по зле ;)мисля че скоро ще ти изчезне това скърцане :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам подобен проблем- при мен се чува това скърцане като завивам при ниска скорост с повече навиване на волана, понякога и на място като навивам скърца. Скърцаше и през лятото при мен, но не е постоянно, като че ли не скърца като е валяло. Не е опасно, според мен, но е признак за проблем някъде- според мен е от някой тампон или амаротисьорите, ако пък е от шарнир не е толкоз безопасно. Ако разбереш от какво е свиркай.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Prelude_2.0

аз имах цъщия проблем самоче от зад ,оказа се че единият амортесиор е заминал ....най добре майстор да види

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...