Guest eftimov #1 Публикувано 20 Декември, 2004 (Редактирано) ТУКиТУК Редактирано 20 Декември, 2004 от eftimov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #2 Отговорено 20 Декември, 2004 Мноооооооооооогооооооооооо ЯКА!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #3 Отговорено 20 Декември, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #4 Отговорено 20 Декември, 2004 eftimov Пуснато: Dec 18 2004, 03:43 PM за мен след 5та генерация сивик не съществува.това са некви пародии новите модели, съобразени с масите.язък за хубавите им двигатели.вече май си фен и на Civic 7ген? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #5 Отговорено 20 Декември, 2004 eftimov Пуснато: Dec 18 2004, 03:43 PM за мен след 5та генерация сивик не съществува.това са некви пародии новите модели, съобразени с масите.язък за хубавите им двигатели.вече май си фен и на Civic 7ген? е той тоя много трудно се познава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #6 Отговорено 21 Декември, 2004 Страхотноооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #7 Отговорено 21 Декември, 2004 аз да попитам само това 3D ли е или снимките са обработени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #8 Отговорено 21 Декември, 2004 3D е ама мисля че е наслагвал отгоре.например джантите ако са 3д ще си прережа вените най-си личи че е 3д по стъклата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #9 Отговорено 22 Декември, 2004 и на оборотмера си личи. какви неща правят хората значи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #10 Отговорено 23 Декември, 2004 изглеждат доста превликателно, искамисе да им скоча на педалите и да полудявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #11 Отговорено 23 Декември, 2004 Готини са, ама не са много изпипани.Предницата малко се различава от тази на оригиналния ЕР3, но общо взето ме кефят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #12 Отговорено 23 Декември, 2004 (Редактирано) стига плюли бе, човекът е направил нещо уникално! слава на такива хора, които влагат адски много труд за да изразят своите виждания за красиво. Освен това, ако сте забелязали, първо: човека си казва че е ползвал 3D Studio + Photoshop, така че стига сте се чудили дали всичко е 3Д..... и второ, човека също си казва че главната му цел са били джантите и просто му е трябвало да ги забоде на нещо. Еми ако питате мен, много се е потрудил и резултата е превъзходен. Ако имахме и ние един-двама като него в тоя форум, щях да съм адски щастлив лоши фенове, няма бисквитка! 4 cars in a row.. who's been productive today..? great job as allways. ..... Редактирано 23 Декември, 2004 от 1net Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #13 Отговорено 24 Декември, 2004 (Редактирано) Малееее тeзи 3D Hond-и са просто невероятни. Редактирано 24 Декември, 2004 от iVo_BMW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest crx-fan #14 Отговорено 24 Декември, 2004 Страшно са готини Искам такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #15 Отговорено 25 Декември, 2004 NO COMMENT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове