Jump to content
Guest Martinez

Нарязаха ми гумите

Recommended Posts

Guest Martinez
:rolleyes: Пичове, за една седмица два пъти ми режат гумите - първо задната после и предната. Направо не мога да повярвам какви изроди има. Идиотското е, че първия път ми нарязаха гумата ПРЕД КЪЩИ!!!, а втория път - пред приятелката ми - все на места на които спирам от повче от две години. Добре че втория път видях преди да тръгна:Резултата е набутвация 20 лв. и вулканизация на чисто нови гуми (едните са Gislaved).Пожелавам на всеки, който ми нареже гума да спука същата но по време на път :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Колега и на мен ми е дошло до не знам си къде от подобни прояви. Аз скоро писах за емблемите, което си е бял кахар пред твоето. На мен един педал и двете на куп ми беше спукал на предишната хонда, но разбрах кой е. После го причакахме с едни приатели, първият път избяга, вторият не можа и си плати за 4 нови гуми. После предполагам му е дошъл ъкъла, пък и бой хапна! Само това е оправията да ти кажа. Моят съвет е да си помислиш къде си паркирал и да се поогледаш сега коя кола спира най-често на това място. Възможно е някой засегнат съсед там да е решил, че който му спре на мястото, трябва да бъде наказан. Но може да е малко вероятно, защото са спукани и пред вас и на друго място! Помисли си, дали някой те мрази и би го направил, такива неща се откриват доста често. После сам си реши как да се оправяш с него.Както казах вече, в тази държава освен сам да се оправиш, май друга оправия няма! :P:P:rolleyes::P:box::cool::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Имам предвид, че се случва някой случайно да ти удари колата или нещо да се случи, това го разбирам! Но умишлен вандализъм и кражби, към това бих бил безкомпромисен! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

За съжаление често го има и елемента "завист". "Глей го тоя на какъв ми се прави с тая Хонда?". Особено ако е по-намазана. Много е гадно. Най-лошото е, че си го изкарват на колата и естетвено го правят зад гърба ти. Червеи...Ако колата ти има каско провери при застрахователите, защото по принцип това трябва да го признаят като щета.Пожелавам ти да го разбереш кой е тоя и :P:angry::cool::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

За съжаление често го има и елемента "завист". "Глей го тоя на какъв ми се прави с тая Хонда?". Особено ако е по-намазана. Много е гадно. Най-лошото е, че си го изкарват на колата и естетвено го правят зад гърба ти. Червеи...Ако колата ти има каско провери при застрахователите, защото по принцип това трябва да го признаят като щета.Пожелавам ти да го разбереш кой е тоя и :P:angry::box::rolleyes:

за съжеление мисля че не плащат за спукани гуми :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Еми на един съсед 2-3 пъти съм му правил забележка, че паркира като за 3-ма при положение, че както всички знаем местата за паркиране са много кът вече. Ще го следя отблизо и ако го пипна, че е той ще извадя ключа за гумите...Преди това емблемите ми бяха свили, както и горната лайсна на предното стъкло. Но това вече минава всякакви граници.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Ами значи аз за балон на гума (и то на сава изтаркана до немай си каде ми дадоха 60% от стойноста на новата гума кочто си купих която пак е двапати по скапа от САВА :rolleyes: ).За нарязани гуми ти ги плащат сасщо така.мойте застрахователи са bulins

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Такива да ги хванеш и да ги :cool::P:box::angry: и после :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Ами значи аз за балон на гума (и то на сава изтаркана до немай си каде ми дадоха 60% от стойноста на новата гума кочто си купих която пак е двапати по скапа от САВА :rolleyes: ).За нарязани гуми ти ги плащат сасщо така.мойте застрахователи са bulins

Ще пробвам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Мисля че най-големия фактор е завист :angry: Твърдя го защото от половин година и повече спирах колата ( сивик 3 генерация ) отзад зад блока ми или точно под балкона ми ;) Колата като започна да се спира изглеждаше на много занемарена колица , лоша боя , чупени брони и т.н. и като започнах да я оправям ( боя , нови брони , лети джанти , нов габарит и т.н. ) и взех да хващам окото явно , а и като имам предвид че явно съм спирал на някой на мястото осъмнах и запушен , така че да не може да излязна :P След това имаше период в който колата почти не се караше , използвах я за превозно средство от гаража до нас си :P и забелязах че задна лява гума взе много бързо да спада , водя я на стенд и познайте , два перпендикулярно забити пирона в гумата,един до друг :P ( включвам и 4 откраднати емблеми от две различни коли :cool: ) , не ме е яд за гумата,барумки на един сезон и две години , но какъв им е зора :P гадостта се връща към гадняра , а най ни е приятно като и малко му я върнем ния :P;) а докато всички сме живи , винаги ще има такива :rolleyes: Така че , знам че е трудно да го възприемете , но с една усмивка и една майна нещата ще вървят малко по-леко :box:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Съгласен съм, но скоро май ще ми свършат и майните и усмивките :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...