Fozio 0 #1 Публикувано 10 Ноември, 2007 Айде Митко честито за новата придобивка добави още една кола в Пловдивския клуб а именно Honda Prelude 2.3 честита да ти е със здраве и много безаварийни ти пожелавам пък айде на теб ще оставя да качиш снимки на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #2 Отговорено 10 Ноември, 2007 и от мен честито на колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #3 Отговорено 10 Ноември, 2007 И от мен честито ссьс здраве да си я кара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fozio #4 Отговорено 10 Ноември, 2007 И от мен честито ссьс здраве да си я кара ше кара ама като земе книжка за ся само в гаража ше седи :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #5 Отговорено 11 Ноември, 2007 Честито и от мен много безавариини километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zangara 1 #6 Отговорено 11 Ноември, 2007 Мерси много на всички за пожеланията.Ето и малко снимки на красавицата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191368&photo=4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #7 Отговорено 11 Ноември, 2007 Честито. Много и безаварийни километри, и да ти е верен спътник дълги години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #8 Отговорено 11 Ноември, 2007 Тя много 'арна бре Танасе ... Пу да не и е уроки! Не, сериозно - голяма точилка е, да си я пазиш и да си се радвате взаимно! Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове