Guest Lubo #1 Публикувано 19 Декември, 2004 здражеите,преди около дже седмици ми казаха 4е е за смиана термостата на колата ми,понейе жлизаше в рейим малко трудно.смених го,сега определено загриава доста по барзо,но ниамам парно в колата.мисля 4е и преди да го сменя пак беше слабо парното.ако ниакои може да пшомогне 6те се радвам. Благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lubo #2 Отговорено 19 Декември, 2004 извиниавам се правописа ама не сам свикнал да пиша на корилица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #3 Отговорено 19 Декември, 2004 По принцип има 2 врътки от който едната ти е зад барчето на касетофона, а другата е при мотора, който ти отварят и затварят парното демек да духа топло и студено може някоя то тези да не можеш да я отвориш до край чрез врътката затова опитай с ръка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #4 Отговорено 20 Декември, 2004 Чувал съм също, че може да има някакви боклуци по инсталацията и ги продухвали и прочиствали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 20 Декември, 2004 Пич, обезвъздушил ли си всичко като хората? Аз съм също с Д13б2 и повярвай ми поне охладителната система на тази кола я разучих "от до" по неволя Значи палиш колата, чакаш да загрее до нормален режим на работа и си пускаш парното на макс. горещо. Отпред на двигателя има само една пробка, която я отваряш малко и чакаш да тръгне само вода. Ако отново нямаш парно по-добре спри до тук Неща, а и съм сигурен, че немога да ти опрпавя колата от тук, ама иди до Омбре бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове