Jump to content
Guest Lubo

д13б2 питане

Recommended Posts

Guest Lubo

здражеите,преди около дже седмици ми казаха 4е е за смиана термостата на колата ми,понейе жлизаше в рейим малко трудно.смених го,сега определено загриава доста по барзо,но ниамам парно в колата.мисля 4е и преди да го сменя пак беше слабо парното.ако ниакои може да пшомогне 6те се радвам. Благодаря ви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

извиниавам се правописа ама не сам свикнал да пиша на корилица

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

По принцип има 2 врътки от който едната ти е зад барчето на касетофона, а другата е при мотора, който ти отварят и затварят парното демек да духа топло и студено може някоя то тези да не можеш да я отвориш до край чрез врътката затова опитай с ръка :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Чувал съм също, че може да има някакви боклуци по инсталацията и ги продухвали и прочиствали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Пич, обезвъздушил ли си всичко като хората? Аз съм също с Д13б2 и повярвай ми поне охладителната система на тази кола я разучих "от до" по неволя :rolleyes: Значи палиш колата, чакаш да загрее до нормален режим на работа и си пускаш парното на макс. горещо. Отпред на двигателя има само една пробка, която я отваряш малко и чакаш да тръгне само вода. Ако отново нямаш парно по-добре спри до тук :cool: Неща, а и съм сигурен, че немога да ти опрпавя колата от тук, ама иди до Омбре бе :angry::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...