honda1 0 #1 Публикувано 9 Ноември, 2007 здравейте, имам хонда акорд 1.8 "96 год. и ми предстой смяна на накладки.предлагат ми някакви японски за 63 лв.също тайвански за 40лв. кои са по добри? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #2 Отговорено 9 Ноември, 2007 здравейте, имам хонда акорд 1.8 "96 год. и ми предстой смяна на накладки.предлагат ми някакви японски за 63 лв.също тайвански за 40лв. кои са по добри?японски : тайвански - 1:063лв : 40лв - 2:0 в полза на японските...още въпроси? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tirex 0 #3 Отговорено 9 Ноември, 2007 (Редактирано) Погледни и Лукас TRW, около 70лв са за предните , но си струват всяка стотинка, според мен! Редактирано 9 Ноември, 2007 от tirex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikicar 0 #4 Отговорено 10 Ноември, 2007 здравейте, имам хонда акорд 1.8 "96 год. и ми предстой смяна на накладки.предлагат ми някакви японски за 63 лв.също тайвански за 40лв. кои са по добри?Какъв е този акорд 96 год. 1.8 ???Дай малко по пълни данни за колата си . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda1 0 #5 Отговорено 10 Ноември, 2007 благодаря за информацията но за съжаление вече взех някакви немски казаха че били ОК.но ще видим в понеделник ще ми ги сменят и дано не засвиря като ... колкото до данните на колата 1.8 е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #6 Отговорено 12 Ноември, 2007 Отзад свирят често. Като натисна леко спирачката, спира да свири. Ходих на сервиз - казаха, че си имам накладки. Тогава защо и какво свири, кажете ми, че жената само ми свири и пили, че не вземам мерки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #7 Отговорено 12 Ноември, 2007 може би просто феродото им е малко по-твърдо ...предните ми свирят понякога ... сменях ги преди месец ... ужасно твърди са понякога и служебната кола свири отзад ... и то зловещо, но след 30-тина 40 спирания от 50-0 и се загряват барабаните и спират да свирят ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikicar #8 Отговорено 12 Ноември, 2007 благодаря за информацията но за съжаление вече взех някакви немски казаха че били ОК.но ще видим в понеделник ще ми ги сменят и дано не засвиря като ... колкото до данните на колата 1.8 е.Tака и не споменахте марката накладки които сте купили ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #9 Отговорено 12 Ноември, 2007 Първоначално сложих локхийд за 60лв, които не искаха да се износват и свиреха.След това си купих за 30лв накладки от авто плюс (не помня марката), които не скърцат, износват се нормално и съм много доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest APOLON #10 Отговорено 12 Ноември, 2007 Ferodo накладки сложих на моита, мисля , че са добри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasio 0 #11 Отговорено 14 Ноември, 2007 Здравей , по въпроса за накладките , аз имам accord 2.0 tdi 97г , но мисля че накладките са еднакви , купих си накладки BENDIX задни и нито скарцат нито нищо , износват се нормално , а удоволствието ми струваше 43 лв. за задните и 63 за предните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #12 Отговорено 14 Ноември, 2007 И аз мисля че свирят защото са се втвърдили което ще рече прегрявани или просто некачествени.Сменяш ги с нови и спира скърцането.И ето пак се опира до лафа: по евтиното излиза по скъпо.Аз си взех KASHIYAMA за около 65лв (не помня точно цифрата защото беше преди година и нещо) и съм супер доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове