Jump to content

Recommended Posts

здравейте, имам хонда акорд 1.8 "96 год. и ми предстой смяна на накладки.предлагат ми някакви японски за 63 лв.също тайвански за 40лв. кои са по добри?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

здравейте, имам хонда акорд 1.8 "96 год. и ми предстой смяна на накладки.предлагат ми някакви японски за 63 лв.също тайвански за 40лв. кои са по добри?

японски : тайвански - 1:063лв : 40лв - 2:0 в полза на японските...още въпроси? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни и Лукас TRW, около 70лв са за предните , но си струват всяка стотинка, според мен!

Редактирано от tirex

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв е този акорд 96 год. 1.8 ???Дай малко по пълни данни за колата си .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за информацията но за съжаление вече взех някакви немски казаха че били ОК.но ще видим в понеделник ще ми ги сменят и дано не засвиря като ... :rolleyes: колкото до данните на колата 1.8 е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отзад свирят често. Като натисна леко спирачката, спира да свири. Ходих на сервиз - казаха, че си имам накладки. Тогава защо и какво свири, кажете ми, че жената само ми свири и пили, че не вземам мерки! :rolleyes::lol::unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може би просто феродото им е малко по-твърдо ...предните ми свирят понякога ... сменях ги преди месец ... ужасно твърди са понякога и служебната кола свири отзад ... и то зловещо, но след 30-тина 40 спирания от 50-0 и се загряват барабаните и спират да свирят ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

благодаря за информацията но за съжаление вече взех някакви немски казаха че били ОК.но ще видим в понеделник ще ми ги сменят и дано не засвиря като ... :rolleyes: колкото до данните на колата 1.8 е.

Tака и не споменахте марката накладки които сте купили ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първоначално сложих локхийд за 60лв, които не искаха да се износват и свиреха.След това си купих за 30лв накладки от авто плюс (не помня марката), които не скърцат, износват се нормално и съм много доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Ferodo накладки сложих на моита, мисля , че са добри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей , по въпроса за накладките , аз имам accord 2.0 tdi 97г , но мисля че накладките са еднакви , купих си накладки BENDIX задни и нито скарцат нито нищо , износват се нормално , а удоволствието ми струваше 43 лв. за задните и 63 за предните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

И аз мисля че свирят защото са се втвърдили което ще рече прегрявани или просто некачествени.Сменяш ги с нови и спира скърцането.И ето пак се опира до лафа: по евтиното излиза по скъпо.Аз си взех KASHIYAMA за около 65лв (не помня точно цифрата защото беше преди година и нещо) и съм супер доволен. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...