Jump to content
DeViL

Honda Crx 92 And Up

Recommended Posts

Интересувам се от Хонда ЦРХ тази която е по-заоблената. До сега съм карал доста немски, френски и италиански автомобили, но наскоро си дадох сметка че японски не съм имал а се чуват само хубави работи за тях (като изкл. това че нямало части). По принцип си мисля че за 21 годишен човек Шкода Октавия 1.9 ТДИ някак си ... не върви. последното нещо с което се набутах беше алфа 145 т.с. незнам на другите коли ли са ефтини частите или тея алфи са нещо збъркани направо се разорих и още не е това което трябва да бъде. Решението беше подарък на брат ми (който ме набута да си я купя) и сега той си чупи главата с нея. Реших този път за да не се стигне до там първо да поразпитъм, след това да бягам да търся автомобил. Глем по-новия ЦРХ изглежда добре, цената му е поносима (в Германия до 2500 евро има много запазени), въпреки че се бях зарекал след алфата следващият ми автомобил да е немски, някак си този модел ме спечели с дизайн. Другото на което размишлявам е Сивик пак около 94-98. Ако ми дадете препоръки как са нещатата с цените, сервизите, цените на частите и т.н. ще съм благодарен :cry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повози се на CRX и ако ти хареса, мисля няма да е от голямо значение сервизи, части, бла-бла.Тука всеки си е купил Хонда, защото иска да кара Хонда. А не защото анг.ремък се сменял на 10хил.км повече, от колкото на другите коли или бла-бла-бла.Кефиш се на Хонда - караш Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

Подкарай ЦРХ и няма да има дилема.То е заболяване.Някои тук от форума се излекуваха...с по-високия клас на Хонда.Ама на 21г. той едва ли те вълнува... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...