Jump to content
Guest Born to race!!!

Търси се!

Recommended Posts

Guest Born to race!!!

Помогнете!!!:blabla: Омръзна ми от майстори специалисти! Моля, за Вашето компетентно мнение по въпроса! Имам проблеми с електрониката и ходова част. Уличницата е TYPE R.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Уличницата е TYPE R.

:blabla::( Нещо не те разбирам, човече.Какво трябва да означава това ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Аз съм от Варна не познавам Омбре ама тва което съм чул чак тук за него не ти дава право да говориш така :blabla:

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Born to race!!!

Имах пред вид колата,Devil.. HONDA Civic Type-R. Купих я ударена и има още доста работа по нея. Трябват ми добри диагностици и майстори.Благодаря!Надявам се ме разбрахте :blabla: Благодария за защитата, MIYAMOTO :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SAS

Здрасти Born to race, намери ли добри маистори-някои да похвалиш?Някой компетентен-мисла 4е не6то не ми вьрви колата, мисля да е запушена нещо :( Ако някой друг знае моля кажете ми :blabla:

Редактирано от SAS

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Born to race!! Мой каде я намери тая принцеса бе 4овек??? Поздрави за избора ти дано я изкара6 скоро от бокса :blabla: Успех!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Born to race!!!

За ходова част ходете само при Гено. Той се намира на Козлудуй. Влизаш от Мария Луиза,посока Столична митница. Преди светофара с Раковски влизаш в ляво и на портала вдясно.Последният гараж вдясно.Майстора е №1. Гарантирам! Драгич,вече я караме,ама още трябва да я лекуваме.Намерих я в Интернет. Карала я една баба :blabla: Не се запознах с нея,ама сигурно е много яка.Е,само леко я беше търнала :( Така се изразява един мой приятел от ПеУник ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Имах пред вид колата,Devil.. HONDA Civic Type-R. Купих я ударена и има още доста работа по нея. Трябват ми добри диагностици и майстори.Благодаря!Надявам се ме разбрахте :blabla: Благодария за защитата, MIYAMOTO :(

Е тва обяснява нещета ;) Коя генерация е? 7ма ли???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Born to race!!!

Имах пред вид колата,Devil.. HONDA Civic Type-R. Купих я ударена и има още доста работа по нея. Трябват ми добри диагностици и майстори.Благодаря!Надявам се ме разбрахте  :( Благодария за защитата, MIYAMOTO  ;)

Е тва обяснява нещета :( Коя генерация е? 7ма ли???
:blabla:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Born to race!!!

Не разбрах въпроса ти...? Бабата или Hondata :blabla:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

братле отиди пр бате ти Омбре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Born to race!!!

Каде се намира,тоз Омбре?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

То такъв късмет няма,аз по 100 пъти на ден гледам и такава не е излизала :angry: Завиждам ти ама малко :cool: Ба4ках 2 сезона в Кипър и там само съм се возил на такава :rolleyes: А ония там са луди!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Колеги, ако Омбре няма нищо против, пак ще кажа. Защо тази карта не я сложите във важните теми. Та това е един от най-задаваните въпроси. Според мен е нормално да го има на видно място местоположението и тел.Омбре, кажи ако имаш нещо против?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Born to race!!!

Благодаря на "Улигофрена" :cool: за картата на Омбре,а Драгича съм сигурна ще си намери. Да не се безпокои и аз доста зор видях с тая колица.. Трябва да призная,че друг ми я намери :angry: Аз бях забравила коя е колата,а и коя съм аз самата :box: НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ!!!:rolleyes: Той ще се погрижи :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

А Born to race :P Здрасти :cool: Аз мн не разбрах ама с дама ли разговарям,полу4их ти майла,но и аз днес напазарувах 1 красавица :rolleyes: та нямах време да правя снимки :angry: Имам си ве4е VTI най-после :box: 95Година Сивик ЕГ6Айде утре 6те се постарая да 6тракам малко и 6ти пратяЧао

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Аз бях забравила коя е колата,а и коя съм аз самата :rolleyes:

А дали не сме се срещали вече? :angry:

Публикувано изображение

Става дума за едно миналогодишно наше посещение на Божурище след хондова среща и след картинг :cool:

http://www.hondabg.com/photos/meeting_2004-05-02/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Става дума за едно миналогодишно наше посещение на Божурище след хондова среща и след картинг

Чакай бе Викторе , има още някой друг ден до другата година :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...