Guest benji_crx #1 Публикувано 25 Декември, 2003 vesela koleda i shtastliva nova godina fenove jelaq vi vsichko nai..... NAZDRAVE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest THUNDER #2 Отговорено 25 Декември, 2003 ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ВИ МНОООГО ЗДРАВЕ - НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ, ПОВЕЧЕ ПАРИЦИ И КЪСМЕТ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА !ДАНО СЕ ВИДИМ НА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА АКО Е РЕКЪЛ ГОСПОД...АЙДЕ - ЖИВИ И ЗДРАВИ И УМНАТА НА МАСАТА И НА ПЪТЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #3 Отговорено 25 Декември, 2003 Мерси и подобно на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #4 Отговорено 25 Декември, 2003 Весела (за)коледа на всички и от мен. И честити ми зимни гуми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #5 Отговорено 25 Декември, 2003 ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ И КАСМЕТ И ПО ЕДНА НОВА ХОНДА НА ВСЕКИ ОТ НАС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #6 Отговорено 25 Декември, 2003 az ne moga da se pohvalq s novi zimni gumi ama zazimih byby-to i sega se pridvijvam s tanka na nashe ))A nekoi mi izleze - AUDI 100 2.3 - 5 cilindura s novi zimni SEMPERIT :)Inache glezanka se kacha vurhu prespite,kurshi dupe i prai belichki )Neka si pochine do proletta :)Na vsi4ki vi veseli praznici,mnogo liubov,kusmet, shtastie, zdrave i ... hubavi HONDI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #7 Отговорено 25 Декември, 2003 Честита ни коледа и весело изкарване на новата година! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GNK1 #8 Отговорено 25 Декември, 2003 VESELA KOLEDA I OT MEN!!! MNOGO ZDRAVE, KASMET I OT GOTINI MAZKI DA NE SE OTARVATE PREZ NOVATA 2004 GODINA!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest martyhonda #9 Отговорено 26 Декември, 2003 CHESTITA KOLEDA I VESELA NOVA GODINA NA HONDA FENOVETE I MANIACITE!!!BADETE JIVI ZDRAVI VESELI I 6TASTLIVI I VIE I VA6ITE SEMEISTVA I NAI VE4E VA6ITE HONDI!!!POJELAVAM NOVATA GODINA DA NI DONESE MNOGO NOVI I HUBAVI HONDI(NAI VE4E NA TEZI KOITO NQMAME)(E NEKA IMA I ZA DRUGITE))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #10 Отговорено 26 Декември, 2003 HA CHESTITA I OT MEN!!!WSEKI ZA KAKWOTO SI MECHTAE - DA MU SE SBADNE! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #11 Отговорено 26 Декември, 2003 az ne moga da se pohvalq s novi zimni gumi ama zazimih byby-to i sega se pridvijvam s tanka na nashe ))A nekoi mi izleze - AUDI 100 2.3 - 5 cilindura s novi zimni SEMPERIT :)Inache glezanka se kacha vurhu prespite,kurshi dupe i prai belichki )Neka si pochine do proletta :)Na vsi4ki vi veseli praznici,mnogo liubov,kusmet, shtastie, zdrave i ... hubavi HONDI i az zazimih hondata i se metnah na baba Granada,i tia e s novi zimni ultra grip,ta ako ima meraklii,moje da se bluskame iako ina4e diado koleda me zaradva s izgorial harddisk i sre6tu skromnite 140lv mi donese nov,ta poradi tazi pri4ina sus zakusnenie-4ESTITA KOLEDA NA VSI4KI I BEZAVARIINO KARANE!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #12 Отговорено 26 Декември, 2003 Весели празници още веднъж от мен (вече се повтарям, съжалявам ), ама - НЕ ВИ РАЗБИРАМ ! Какви са тия неща - да си "зазимявате" Хондите, да не ги карате (да не си ги сасипете ) а карате други коли през този сезон! Те това НЕ ГО разбирам ! Сякащ на ХОНДАТА ще и стане нещо ако се кара зимата, като чели трудно се кара през този сезон и т.н.. Нима автомобила не е направен за да ти е РОБ, за да ти служи ? Че в такъв случай - за какво ти е - за да го "пазиш" от НЕкаране ли ?! ССори, ама - НЕ ВИ разбирам ! Лошо няма де - ваши са си колите - вие решавате какво да правите с тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #13 Отговорено 27 Декември, 2003 Ами обяснението е много просто- за 2 месеца,3 пъти ми чукат колата в спряло положениерна едно и също место-в преден десен калник Вече се очудвам,ако не е ударена пак там,така свикнах И това на сухо,а представям си сега в леда и снега! А за колата ме боли повече,отколкото за мене! Е, сега нека ме целят,като съм с огромното гюбре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #14 Отговорено 27 Декември, 2003 veche mi odariha vednuj lqv kalnik,i oshte hodq bes lqv gabarit a zashto da q karam sled kato veroqtnosta da q udarqt e mnogo po golqma .i hondata mi e slabost i udovolstvie.udarqt li q vse edno mi zabivat noj v surceto. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #15 Отговорено 27 Декември, 2003 Mersi Mersi hora.DA VI SE VRASHTA EIIIII!!!I az zazimih moiata,seldva i tning! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #16 Отговорено 30 Декември, 2003 (Редактирано) Veseli praznici & qko posre6tane na novata Редактирано 30 Декември, 2003 от BUGATTI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #17 Отговорено 30 Декември, 2003 ADH- ... ako se naemesh da mi kupish nova predna broniq posle za PRELUDE ... nema problemi Znaesh che moqta e na nqma 5 prusta ot zemqta daje i sus zimni gumi pak e dosta nisko.Ne iskam da si riskuvam hubavelkata za 5 krugcheta iz grada a Майна 6-та генерация ) I az sum s gore-dolu tolko goliam tuch ... ADH - ne ubijdam hondi4kite prosto ne iskam nqkoi levak da mi omachka hubavite lamarinki... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #18 Отговорено 31 Декември, 2003 tochno taka pichove pazete gi igi krasete.radost e za moite ochi da gledam krasivi hondi po putishtata na nazdrave i umnata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #19 Отговорено 31 Декември, 2003 weselo izkarwane na wsi4ki i ot men Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове