Jump to content
Guest benji_crx

Praznici

Recommended Posts

Guest benji_crx

vesela koleda i shtastliva nova godina fenove jelaq vi vsichko nai..... :angry: NAZDRAVE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !!!ЖЕЛАЯ ВИ МНОООГО ЗДРАВЕ - НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ, ПОВЕЧЕ ПАРИЦИ И КЪСМЕТ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА !ДАНО СЕ ВИДИМ НА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА АКО Е РЕКЪЛ ГОСПОД...АЙДЕ - ЖИВИ И ЗДРАВИ И УМНАТА НА МАСАТА И НА ПЪТЯ :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Мерси и подобно на всички :angry::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Весела (за)коледа на всички и от мен. И честити ми зимни гуми. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ И КАСМЕТ И ПО ЕДНА НОВА ХОНДА НА ВСЕКИ ОТ НАС

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

az ne moga da se pohvalq s novi zimni gumi ama zazimih byby-to i sega se pridvijvam s tanka na nashe :D))A nekoi mi izleze - AUDI 100 2.3 - 5 cilindura s novi zimni SEMPERIT :)Inache glezanka se kacha vurhu prespite,kurshi dupe i prai belichki :angry:)Neka si pochine do proletta :)Na vsi4ki vi veseli praznici,mnogo liubov,kusmet, shtastie, zdrave i ... hubavi HONDI :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Честита ни коледа и весело изкарване на новата година!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GNK1

VESELA KOLEDA I OT MEN!!! MNOGO ZDRAVE, KASMET I OT GOTINI MAZKI DA NE SE OTARVATE PREZ NOVATA 2004 GODINA!!! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

CHESTITA KOLEDA I VESELA NOVA GODINA NA HONDA FENOVETE I MANIACITE!!!BADETE JIVI ZDRAVI VESELI I 6TASTLIVI I VIE I VA6ITE SEMEISTVA I NAI VE4E VA6ITE HONDI!!!POJELAVAM NOVATA GODINA DA NI DONESE MNOGO NOVI I HUBAVI HONDI(NAI VE4E NA TEZI KOITO NQMAME)(E NEKA IMA I ZA DRUGITE):angry:)))) :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

HA CHESTITA I OT MEN!!!WSEKI ZA KAKWOTO SI MECHTAE - DA MU SE SBADNE!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

az ne moga da se pohvalq s novi zimni gumi ama zazimih byby-to i sega se pridvijvam s tanka na nashe :D))A nekoi mi izleze - AUDI 100 2.3 - 5 cilindura s novi zimni SEMPERIT :)Inache glezanka se kacha vurhu prespite,kurshi dupe i prai belichki :angry:)Neka si pochine do proletta :)Na vsi4ki vi veseli praznici,mnogo liubov,kusmet, shtastie, zdrave i ... hubavi HONDI :D

i az zazimih hondata i se metnah na baba Granada,i tia e s novi zimni ultra grip,ta ako ima meraklii,moje da se bluskame iako :D ina4e diado koleda me zaradva s izgorial harddisk i sre6tu skromnite 140lv mi donese nov,ta poradi tazi pri4ina sus zakusnenie-4ESTITA KOLEDA NA VSI4KI I BEZAVARIINO KARANE!!! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Весели празници още веднъж от мен (вече се повтарям, съжалявам :unsure: ), ама - НЕ ВИ РАЗБИРАМ !:o Какви са тия неща - да си "зазимявате" Хондите, да не ги карате (да не си ги сасипете ;) ) а карате други коли през този сезон! Те това НЕ ГО разбирам ! Сякащ на ХОНДАТА ще и стане нещо ако се кара зимата, като чели трудно се кара през този сезон и т.н.. ;) Нима автомобила не е направен за да ти е РОБ, за да ти служи ? Че в такъв случай - за какво ти е - за да го "пазиш" от НЕкаране ли ?! ;);) ССори, ама - НЕ ВИ разбирам ! :( Лошо няма де - ваши са си колите - вие решавате какво да правите с тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Ами обяснението е много просто- за 2 месеца,3 пъти ми чукат колата в спряло положениерна едно и също место-в преден десен калник!!!:o Вече се очудвам,ако не е ударена пак там,така свикнах :( И това на сухо,а представям си сега в леда и снега! А за колата ме боли повече,отколкото за мене! Е, сега нека ме целят,като съм с огромното гюбре :unsure:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

veche mi odariha vednuj lqv kalnik,i oshte hodq bes lqv gabarit :unsure: a zashto da q karam sled kato veroqtnosta da q udarqt e mnogo po golqma .i hondata mi e slabost i udovolstvie.udarqt li q vse edno mi zabivat noj v surceto.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
:unsure: Mersi Mersi hora.DA VI SE VRASHTA EIIIII!!!!!!I az zazimih moiata,seldva i tning!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI

Veseli praznici & qko posre6tane na novata :unsure:

Редактирано от BUGATTI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

ADH- ... ako se naemesh da mi kupish nova predna broniq posle za PRELUDE ... nema problemi :( Znaesh che moqta e na nqma 5 prusta ot zemqta daje i sus zimni gumi pak e dosta nisko.Ne iskam da si riskuvam hubavelkata za 5 krugcheta iz grada :unsure: a Майна 6-та генерация :o) I az sum s gore-dolu tolko goliam tuch ... ADH - ne ubijdam hondi4kite prosto ne iskam nqkoi levak da mi omachka hubavite lamarinki...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

tochno taka pichove pazete gi igi krasete.radost e za moite ochi da gledam krasivi hondi po putishtata na :unsure: nazdrave i umnata :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...