Jump to content
Guest Martinez

Въпрос за обява в Mobile.bg

Recommended Posts

Guest Martinez

Братлета, Вижте тази обява и ми кажете дали е реална. Т.е. това което е на снимката ми се струва различно от обявеното, както и двигателя ?!?!За съжаление не мога да дам линк, затова ще ви опиша обявата, а вие я намерете и кажете :ph34r: Honda Accord 2000 16Vкарб.5900 ЛВ.Данни:пробег - 105000година на производство - март 1994 г.,цвят - БордоОсобености:4(5) ВратиАлармаГазова уредбаКлиматикСерво управлениеСтерео уредбаДопълнителна информация:Перфектна!Реални километри!Продавач:Софиятел.: 0888605658e-mail: kissiov@mail.bg

Редактирано от Martinez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

А ква година само а :D Пишат квото им хрумне.Миналата седмица ходих да гледам една СА5 92 година :ph34r::D Посещение му е майката.Отиваш и гледаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Един приятел збъня на един с подобна обява. Акорд 94-а, спешно за 6000. Звънна и каза, че иска да го види, оня почна да увърта и каза, че е на път някъде. После пак му звънна и вече го беше продал :ph34r::D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

А ква година само а :D Пишат квото им хрумне.Миналата седмица ходих да гледам една СА5 92 година :ph34r::D Посещение му е майката.Отиваш и гледаш.

Точно годината ми се стори най-неадекватна от всичко :D Значи май няма смисъл от проверки, а ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...