Jump to content
Guest Honda-Z

Набутвация с ГО'2005

Recommended Posts

Guest Honda-Z

Не съм видял да споменавате, но като разбрах бях потресен:Значи при Алианц Гражданска Отговорност за 2005 на автомобил до 2500 куб.см. е 129лв (или нещо такова). Да, но не и ако си под или на 23 години!!! Тогава сумата нараства до 190лв. :ph34r: ?!Лелеее, значи някой пенсер или доказан рецидивист на пътя ще плащат по-малко от мен дето си пазя колата като очите?! Така ли ве :D застрахователи?!На всичкото отгоре аз през март ставам на 24 и ме е яд още повече. То сигурно ще си сключа временна ГО до тогава, ама да му мислят по-младите колеги :D ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Да, но не и ако си под или на 23 години!!! Тогава сумата нараства до 190лв.  ;) ?!

:ph34r::D;) Що за глупости вършат тея бре??? :D Колега, а при другите застрахователи??? И какъв процент покриват при евентуално ПТП??? А ду ;) то им голям чепат Х :D Й не иска ли??? Ебаси кожодерите. А тъкмо се бях навил на куп да плащам и ГО и каско. Е ще трябва да почакам и да плащам, че без кола не мога... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Не знам при другите как е. Ама вчера оня ми извади една таблица дето имаше една графа "до 23години включително". Е числата в нея бяха мааалко по височки :ph34r: Само ще добавя, че въпросният консултант ми изтъкна, че при "Алианц" е най-евтино. При другите смятай кво ще е...Значи някоя лелка дето е взела книжка преди един месец, ама нали е на 40 години ще по-малко рискова от мен?! :D Добре са го измислили тоя път май :D Браво! Нямам думи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Няма логика, та ГО се сключва на автомобила, а не на Водачът :ph34r: Абе да им........... :D и тъпата държава и закони, и управници!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ами нихната м****а, дано оба4е и аз скоро да го наям скоро... :ph34r: ... Дебили с дебили!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Днес един колега от работата говори с някакъв господин от Булстрад. По този въпрос (до или на 23год.) той казал, че това били глупости. Булстрад май само били събирали няква статистика за водача (сигурно катастрофи, стаж и т.н.). Ако разбера нещо ново ще информирам. :blabla:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Ами ние имаме договор с евроинси такова нещо няма!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Колеги, не се ядосвайте :blabla: Възрастовите граници са нормална практика в много европейски държави. Пенсионерите също плащат повече, защото са в тъй-наречената "рискова група".Изненадан съм, че това е въведено и у нас, но Алианц са си съвсем истинска застрахователна компания, работеща по всички правила.Мисля, че ако не е наложително да се застраховате там има и други застрахователи, при които това правило не важи.

Редактирано от HORSE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

До колкото разбрах, това правило важи само за Алианс. От другата година май почват и другите да го практикуват. Имате избор за сега, не се застраховайте там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Добре де, а ако автомобилът е регистриран на фирма :rolleyes: Какво става? Гледат от колко години е регистрирана фирмата ли ?!? :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Добре де, а ако автомобилът е регистриран на фирма  :rolleyes: Какво става? Гледат от колко години е регистрирана фирмата ли ?!? :angry:

Ми, ако фирмата ти има книжка и не те е страх да и даваш колата... Аз лично не знам... !Но, ако наистина, чак толкова те интересува, влез в първия офис на Алианц и питай. Редактирано от Стефо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Crazy

Това с годините не важи за застраховките в ДЗИ.И там имат проекти да разделят водачите на рискови групи, но според това дали имат проешествия през последните три години.За тази година застраховката си е апсолютно еднаква за всички (за ДЗИ става дума), без значение дали е пеленаче със шоф. книжка или пенсионер-камикадзе :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...