Jump to content
Guest martyhonda

среща в стара загора КОГА

Recommended Posts

Guest F18 Hornet

ами супер идея-сега бачкам тук- червен седан с две жълти ленти на задната броня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Айде де до края на седмицата съм в Стара Загора и покрай коледа, Ама после съм в Пловдив.Още един поне ще дойде, а ще се обадя и на TheFastest.Ако искате в събота 18.12

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Да взема и аз да дойда ли :D Може и да дойда , най-вероятно ще дойда :D Казвайте.П.П.То така като е тръгнало трябва и тука в Пловдив да вземем да организираме среща за Декември :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobi_honda

в събота е 4удесно.пробваите да убедите пове4е хора.аз ще взема поне няколко истински фенове пък и фенки........ :D остава да се разберем куде то4но ще стане и в колко 4аса.погледнете на това сериозно и пишете по наи бързия на4ин за да деистваме :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Пак се минах. Когато беше миналата среща в София аз си бях в Стара Загора. Сега, когато е срещата в Стара Загора аз ще си кисна в София :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

Здравеите фенове Азсъм за, само кажете в колко часа и каде в Ст загора и ще се видим кои сме сериозните имащи и вазможност свободни че не са на бачкане то другото е ясно като слънчев декемврийски ден ще бъде просто супер купон е ще има и снимки с много готени мигове запечатани на фона добрата организация зависи всичко от нас и само от нас :ph34r::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Наистина няма време, ама мисля че е добре да се сршнем на полигона зад стадион Локомотив.http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=76a9e36e...&Map23_27.y=132Стадиона се намира срещу Пивоварна Загорка,а полигона е зад този стадион.Където се сябират улиците ХАН АСПАРУХ и ИВАН ВАЗОВ.Който не е наясно къде е точно да погледне в http://www.bgmaps.comАко някой има друго място за среща и е по-добро да пише.Ама мисля че там ще е идеално.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

RADKI дай телефон за вразка мястото което предлагаш е супер според мен кам 13.00 часа ще е добре а преди това може и да погледнем пазаря в кв. К. Ганчев ако го има още. Моя телефон е 0898 550 234 уточнете часа и :ph34r::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Не знам как ще се измъкна от работа,но ще дойда поне за малко.Тино,ако идваш донеси ми тениските моля те. :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobi_honda

мом4ета време за мислене няма.нека да бъде в 13.00 щом сте казали освен ако някои не е зает по това време защото ще е добре вси4ки да доидат.то4но за това нека ако 4аса не устроива някои тои да предложи тъи като аз например съм свободен цял ден и нямям нищо против да се съобразя със заетите.относно пазара тои си съществува и дори продаваха една прекрасна хонда последния път като ходих.към 10.00 е пълно с хора и коли.относно полигона до стадиона,тои в момента е паркинг на фирма пътстрои инженеринг и там е пълно с разни машинарии пък и го заубградиха и незнам дали ще ни пусне някои.ако някои от вас е проверявял скоро как стоят нещата добре ама ако си го спомняте от преди година две ве4е не е полигон за уроци по шофиране.така 4е пишете по скоро еи я съботата доиде.нека всеки си остави телефона за да може ако нещо се промени в последния момент да държим връзка.моя е 0887713377 боби.ДЕИСТВАИТЕ НЯМЯ ВРЕМЕ...................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobi_honda

ами супер идея-сега бачкам тук- червен седан с две жълти ленти на задната броня

виждал съм те няколко пъти.обаждаи се бе 4овек :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobi_honda

Да взема и аз да дойда ли :D Може и да дойда , най-вероятно ще дойда :D Казвайте.П.П.То така като е тръгнало трябва и тука в Пловдив да вземем да организираме среща за Декември :ph34r:

не я мисли много ами ....................................и добре дошъл :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

Последно къде 6те е сре6тата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobi_honda

мом4ета пък и моми4ета (ако има) според мен срещата да е на метро както предишната.всеки го знае а които не ще пита и всеки ще му каже.4аса за сега остава 13.00 тъи като никои не е предложил друг.обаждаите се на вси4ки познати с хонди и идваите.МЕТРО СЪБОТА 13.00 4АСА.ТОВА Е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Май и мен 6те ме огрее да присъствам на такава маниа6ка сре6та :ph34r: Ай..... до събота :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Вчера проверих полигона, наистина вече не е пологон, а паркинг. Така че за среща МЕТРО е много добра идея.И аз съм свободен и 13:00 ме устройва.телефона ми е 0887602869който не може да се оправи в "Зарата" нека се обади.П.С.Кофти е че един приятел който иска да дойде ще пътува за Варна по обяд.Но днес ще го навивам :ph34r: да отложи пътуването с 1-2 часа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Тино, КАТо дойдеш да не забравиш да донесеш тениски, ако са останали от предишната среща.Поръчали са ми да взема три 2-бели(XL и XXL) и 1-червена(XL)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Не знам кога сте се срещали в Ст.Загора но към 16 30 преминавах от там , като се връщах от Шумен :( бях адски уморен ( сами си правете сметка 1000 км за около 24 часа :blabla: ) , но успях да се запозная с колегата Лудото куче Кольо :( , който намаза 2 фанелки и на който срашно много благодаря за оказаната му помощ вчера вечерта :( За съжеление не оставих нищо за колегите от Варна ;) в Шумен ;)Или иначе виждам е станало хубава среща ;) Поздравления

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Абе Tino, защо не каза че си в Шумен? Да пием по една водка или там каквото си искаме! Аз за съжаление не можах да присъствам на тази среща, но другия пат съм с 2 Хонди да знаете !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

За съжеление не оставих нищо за колегите от Варна

:blabla: Жалко.От кога чакам да се сдобия с такава фанелка.Нищо следващата среща ще се постарая да дойда а и не си кориер та да разнасяш тениски из цяла България :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Миамото наистина не съм , но просто имах работа до Шумен и с Кудос ( от който ще си търсите фанелките във Варна ) , но чрез куриер ще стигнат до Варна 4 бройки Л-ки :( Тези останаха , за останалите като се съберат хора пак ще поръчамП.П.Викторе съжелявам за Офф топик-а :blabla:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Не знам кога сте се срещали в Ст.Загора но към 16 30 преминавах от там , като се връщах от Шумен :( бях адски уморен ( сами си правете сметка 1000 км за около 24 часа :blabla: ) , но успях да се запозная с колегата Лудото куче Кольо :( , който намаза 2 фанелки и на който срашно много благодаря за оказаната му помощ вчера вечерта :( За съжеление не оставих нищо за колегите от Варна ;) в Шумен ;)Или иначе виждам е станало хубава среща ;) Поздравления

Тино,аз ти благодаря приятелю.Ти на това ако му викаш помощ...само дето с тая моя липса на време и пари почти в нищо не мога да се включа...дори на срещата тук!!!Но ако пак минаваш и не бързаш толкова,обади се да се видим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...