Guest d15b2 #1 Публикувано 15 Декември, 2004 можете ли да ми кажете това ли си оригиналните циферблати на сивик 5 ген? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #2 Отговорено 15 Декември, 2004 иамло ги и бели аз мислех да си ги правя сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #3 Отговорено 15 Декември, 2004 А каде ги намери бели и колко парички са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #4 Отговорено 15 Декември, 2004 Ами мисля че не , поне на моята на оборотомера е до 9 000 оборота , а и нямам такива синички , май става въпрос за американските изпълнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 15 Декември, 2004 Приличат на тях. И моята е с оборотомер до 9000, но така или иначе си мисля, че тези обороти не се ползват А ако ги имаш 1:1 с истинските по мащаб, би ли ми ги пратил? Може на пролет и аз да пробвам да си счупя таблото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #6 Отговорено 15 Декември, 2004 А някой разбрал ли е как се свалят стрелките без да се чупят и знаете ли някой как са закрепени? Аз не съм си изгърбил още моето, за да му сменя дизайна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #7 Отговорено 15 Декември, 2004 Тези циферблати НЕ са за Сивик 5-а генерация За Сивик 6-ата генерация са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #8 Отговорено 15 Декември, 2004 (Редактирано) Бели циферблати има и в БГ по 15 до 20лв. Търсете по бензиностанцийте. Сещам се и за една бутка. Като се идва от Пловдив към София на първия светофар от който започва зариградското отдясно има едно магазинче. Ей и там може да видите.И на Горубляне имаше някъде... Редактирано 15 Декември, 2004 от PARADOX_sf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #9 Отговорено 15 Декември, 2004 Значи зависимост от модела са различни циферблатите.Тоя прилича на Д15Б2 (DXi) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #10 Отговорено 15 Декември, 2004 Ами на 5г не съм свалял стрелките ( защото някой си е поиграл преди мене и сега са в червен цвят ) , но на сивик 3г стрелките просто се вадят като ги издърпаш,но много трябва да се внимава да не ги счупите , че лошо След това слагането им е малко сложно и е играчка,но с желание всичко се постига Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #11 Отговорено 15 Декември, 2004 но на сивик 3г стрелките просто се вадят като ги издърпаш,но много трябва да се внимава да не ги счупите , че лошо След това слагането им е малко сложно и е играчка,но с желание всичко се постига Така е и на 5 генерация.Ако колегата D15B2 намери бели и за моя CRX да звънка да му поръчам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #12 Отговорено 16 Декември, 2004 В Импас 56 имат всички циферблати за Civic бели. Както може да се вземат бели с неонова светлина в Макс Драйв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #13 Отговорено 16 Декември, 2004 ... бели с неонова светлина в Макс Драйв. пари? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #14 Отговорено 16 Декември, 2004 Както каза Дидко - Макс драйв - Пари? и каде е Макс драйв моля? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #15 Отговорено 16 Декември, 2004 (Редактирано) Както каза Дидко - Макс драйв - Пари? и каде е Макс драйв моля? Макс драйв се намира на бул. България. Като се спускаш в посока центъра, преди кръстовището с Т. Александров ако не се лъжа се казваше улицата. (ако греша поправете ме). Там цените са ми казвали, че са тройни спрямо тези в Атина да речем.В интернет магазин съм жиждал такива. Цената беше от порядъка на 100тина евро.успех! Редактирано 16 Декември, 2004 от D16A8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #16 Отговорено 16 Декември, 2004 в ebaymotors има ето това за 16.95$+13$ International shipping мисля скоро да поръчам пък да виим стрелките ще се предадът ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #17 Отговорено 16 Декември, 2004 Приличат на тях. И моята е с оборотомер до 9000, но така или иначе си мисля, че тези обороти не се ползват А ако ги имаш 1:1 с истинските по мащаб, би ли ми ги пратил? Може на пролет и аз да пробвам да си счупя таблото ако някой може да даде точните размери аз ще си поиграя с corel draw да ги наппавя. бели, розови, каквито искате. Само не знам после на какво ще се печатат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #18 Отговорено 16 Декември, 2004 (Редактирано) Макс драйв се намира на бул. България. Като се спускаш в посока центъра, преди кръстовището с Т. Александров ако не се лъжа се казваше улицата. (ако греша поправете ме).Грешиш младежо поправям те - улицата се казва Тодор Каблешков Т.Александров е новото кьм Люлин Редактирано 16 Декември, 2004 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #19 Отговорено 16 Декември, 2004 d15b2 ако ще взимаш такива цифербалати се обади. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове