Jump to content
Guest Teos

Problem Momcheta...:(((

Recommended Posts

Guest Teos

Пичове налегна ме проблем... :rolleyes: взех кинти на заем за да си купя колата която мечтаех от дете...е сега я имам...ама до нова година треа да варна 500 кинта...а имам само 200... :cool: стискаите ми палци да не изгубя колата си...няма да го понеса...обичам я... :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

стискаме, колега. Не един от нас е стоял гладен заради хондата си.Не знам дали ще те успокоя, но и аз съм на същото състояние. Само че с една нула повече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

И аз съм долу горе така ама не ми пука.Както каза карам колата която искам.Когато продадох старият си CRX не знаех че ще ми е токова гадно.След това си купих перфектен CIVIC ама мамка му не беше CRX.И така една година докато отново си купя мечтаната кола :rolleyes:.Е сега я имам и нищо друго няма значение.Това че ще изкарам някой друг месец с доста по-малко пари е една от жертвите която трябва да изтърпя.Както е известно "ЛЮБОВТА ИСКА ЖЕРТВИ"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

ще успееш се някак си и аз постояно права такива неща заради мойта хонда не ми остава и стотинка за мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ще успееш се някак си и аз постояно права такива неща заради мойта хонда не ми остава и стотинка за мен

:rolleyes: darcosi - евалата пич! за пореден път - ЕВАЛАа по темата...... стискаме много палци! май сме доста събиращите от "закуски" :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

продадох старият си CRX не знаех че ще ми е токова гадно.След това си купих перфектен CIVIC ама мамка му не беше CRX.

колега не можеш да си представиш колко добре те разбирам :rolleyes: На мен CRX-а не ми вършеше много работа, иначе беше супер автомобилче. Не мога да си позвола да имам и двете коли и за това сега карам Civic. Честно казано ми харесва много и свикнах с удобствата и предимствата на този автомобил вече, но често ми липсва тръпката от спортния автомобил!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Teos

Blagodarstva pichove...prosto 3nam che yvajavata tiq 5 bykvi...mnoo neshta ima skriti pod tqx i 3atova go spodelix s vas...nikoi dryg ne bi me ra3bral taka:)))Inache da vi kaja dnes iskarax 100kinta tai che ostavat oshte 200...i ako trqa drexite she si prodam she prosq na styda v blagoevgrad no shte si sabera prosto moga da mi q v3emat samo pres typa:))) :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

мдаа, това май е заразно, мътните да го вземат...щом се замислям да разкарвам тойотата и да си взема някой дизел...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

УСПЕХ ти пожелавам не губи кураж всичко ще се оправи ще събереш парите и кола ще имаш и то мечтаната разбира се Щастието не подминава никой няма да подмине и теб нали сме фенове Стискам ти палци :ph34r::D Идват празници :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...