Jump to content
Guest Rust

Помогнете с едно зарядно за Нокиа

Recommended Posts

Guest Rust

Здравейте , търся си някакво зарядно за Нокиа , няма значение дали работи , защото ми е нужно само кабелчето . Става и такова за кола . Та искам да помоля ако някой му се намира някакво изостанало и не му трябва да помогне. Трябва ми за да си вържа радар-детектора културно , че сегашното кабелче се прецака :) Благодаря предварително за вниманието :)edit : или ако имате идея отде да си взема някво кучо за не повече от 10лв пак ще съм благодарен :) .... че в нета гледах ,ама 25 до 50лв .... за едно кабелче някак не ми се дават :)

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kicko

Идея за кучо мога да ти дам - автомобилните са по 5-6 лв. Мойто го взех за 5 от Пловдив. Ако тука в София са по-скъпи, мога да ти донеса от там.Само не си уточнил с новия конектор или със стария търсиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest fozio

е то явно няма значение конектора щом на него му трябва само кабела ,но най добре нека той си каже :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стария конектор . Всъщност конектора е важното в случая :) Иначе колегата DrOxBoLi се отзова мигновенно , така че май утре ще проимам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, дори и в най-смотания магазин се продават зарядни за телефони и тем подобни аксесорари.. ако е до кабелчето.. ако ти е спешно и аз имам зарядно което ще ти свърши работата.. не е проблем ако съфорумеца не ти даде от Пловдив- аз съм от София 0896 698 175... звани и ти го нося :) нямаш грижи

Редактирано от operwall

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...