Jump to content
Guest JeepersCreepers

Колянов вал на ф20 и ф22

Recommended Posts

Guest JeepersCreepers

Колеги незнам дали някой е насяно но искам да попитам дали е възможно да се сменят коляновите валове на 2та модела и като се сложи вала от ф22 на ф20 да се промени хода на буталото/да се удължи/ ще стане ли колата 2,2? и има ли възможност ако се направи това буталото да има пре голям ход и да удари клапани?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Niakoi

За клапани незнам, ама ще удари в главата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прави ли ти впечатление,че "Интелигенцията" във форума не ти отговаря?...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами аз какво да направя ако искат да ми отговорят :P аз исках само да кажат да или не защото и аз имам опасения че нестава ама все пак неможе всеки да се роди науче немислиш ли? всеки задава по някой въпрос на който незнае отговора ,за някой ще е смешен за други ще им се вижда нормален зависи кой коко разбира,а аз няма никакви претенции че разбирам аз мога само да карам!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еднакви са буталата да. и аз така си мислих че ще ударят защото хода става голям ама има едно незнам ка ксе казваше го гледах скоро в нета се слага на блока отгоре и после главата така става по голям блока ;) ама аз се отказах от това иначе си има начин :) поинтересувах се малко ама излиза много пара ,но за човек който се сртреми да не излзиа от клас 2000сс по двг ;) и ако търси нещо сериозно си заслужава има и бутала до 17 компресия ама тва е друга тема ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...