Jump to content
Guest BoykoBorisov

Строкър кит

Recommended Posts

Guest BoykoBorisov

Здравейте маняци!!!Имам следното питане относно един строкър кит за б16а1 мотора.Кита е на фирмата Спуун и включва колянов вал с по-холям ход на същият диаметър на буталото,мотовилки,бутала,сегменти и желязна гарнитура за главата.Основното е,че увеличавам ходовия обем и степента на сгъстяване(1598-приблизително1800см.куб. и 10.2:1-11.3:1)До тук добре,като след това отпрашвам за София при колегата 1Нет да начовърка Еку-то.Та основното ми питане е какво подобрение мога да очаквам във вървенето на колата(мощност,въртящ момент,максимални обороти,0-100км.ч.,402м.и.т.н)ПС:Изпускателната система,съединителя,свещите,еър интейка и другите подробности не съм ги писал,но тях ги мисля за задължителни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

това е прекалено относителен въпрос на споон кита мисля 4е ставаше 1750 кубика колата издаржа каране до 10000 оборота :rolleyes:аз мисля 10-5 коня и 15 тина въртящ монет и ще е доста здрави4ка тоя "кит....:lol: убиец"ако е оригнален естествено е към 2400$ ако не греша ако сток е 15.6- към ниска 15-ка ще има доста развъртане бурзо мотора !!!!леки 4асти колянов вал биели вси4ко..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ей Марто и теб те е захапало кучето :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found