Jump to content
Guest 1net

кога ще ходим в Джурково

Recommended Posts

Guest 1net

пишете тук и кой ще идва, та да може да се организираме по-добре.Аз явно ще ходя ( мерси Фриско) и предпочитам 19-ти, но и другите дати са ми ОК.

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Аз пак ще правя 6 дневна работна седмица и за това на 18-ти бачкам, но за 19 съм ОК. В събота ще закрия сметката и ще изтегля всичко от нея. Ако решите да ходите тогава, ще се видим за да ви дам сумата.До сега сме събрали 180 лева. :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Аз лично, предпочитам 26, за да имаме повече време за организация и досъбиране на по-сносна сума, но ако кажете и 19-ти става.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Аз лично, предпочитам 26, за да имаме повече време за организация и досъбиране на по-сносна сума, но ако кажете и 19-ти става.

А тези, които не са кореняк Софиянци? Аз лично тогава мисля да съм на около 200 км от София :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

А тези, които не са кореняк Софиянци? Аз лично тогава мисля да съм на около 200 км от София ;)
Съгласен съм, въпреки, че Джурково не е в София :o:o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Добре бе Пичове, аз малко съм назад с нещата тук в форума, ама не мога да разбера на каква сметка да внеса и моя дял за децата в Джурково.Please Дидко или там който се занимава с тези неща Напишете номера на сметката или дайте повече инфо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Please Дидко ...

Пич, специялно на теб написах данните на сметката в още една тема! Ами чети написаното де! Едната от темите е закачена най-отгоре във форума, можеш да ги откриеш там, а другото място специално за теб инфото бе дадено и тук:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=1521Хайде, че останаха няколко дена до края :rolleyes: btw, днес чукнахме 200 лева! :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

btw, днес чукнахме 200 лева! :ph34r:

Ааааа има и още ама мойте си седят в джобата щото нали сьм нощни и през деня спя и няма кога да ги внесаДидко да ми кажеш като ги изтеглиш да ти ги дам на тебе все едно са били в сметката :rolleyes: Ще кажа и на някои фенчета дето не влизат вьв форума и не идват на срещите ама пьк може и да дадат нещичко :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

И аз съм за 19 ... може и по натам когато кажете пишете ме и мен. Хайде че отивам до банката :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Между другото, не е зле да се разберем примерно в събота да се видим, да решим какво ще купуваме, да свършин тая работа и също така да се организираме с тръгването-час, място, кой с кола, кой без...аз като гледам май няма да сме много голяма група тези ,които ще ходим...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

И аз искам да пътувам с вас.Ще съм с кола със 2-3 места свободни.Дидко пари ще ти дам лично,нямам никакво време.Днеска съм обядвал в 16.30 ч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Аз съм със счупен шарнир, но с удоволствие бих се повозил при Hronos на печицата :rolleyes: Дайте наистина да се разберем нещо за Събота за пазар. Мисля, че не е необходимо да сме всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

В момента деца мили колегата 1нет урежда вьпроса с посещението на дома-оказа се че без специално разрешение от кметството не можем да отидем там. :rolleyes:Между другото сьщият този наш колега 1нет проучва вьпроса и от какво се нуждаят децата в този дом за да не им купим чорапи а на тях да им трябват шапки-това беше само пример

Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Аз също съм с 2 или 3 места.Трябва верно да отидем до книжната борса в събота.Там има и книжки и играчки.Хранителните продукти не са проблем.Ако искате тези които са от София в събота да се съберем при мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

идеята е добра, аз ще мина през сервиза, тамън ще ми е за първи път. Мисля 11 часа ще е добре, или е рано за събота :rolleyes: фриско спомена вече, но не пиша подробности щото още ги нямам....... При първа възможност ще пиша какво става на тема Джурково. Засега единственото сигурно е че има 73! деца.... как са разпределени по възраст обаче ще знаем малко по-нататък ( четвъртък най-късно)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Омбре, към колко ще се събираме при теб ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Едно уточнение (търсих по темите, но не можах да намеря) :ph34r: - става дума за Джурково, което е на около 35км. от Асеновград (посока Лъки) или нещо греша?!? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Омбре, към колко ще се събираме при теб ?

Айде да се наспим и към 11:00 да пием кафе в мойта бърлога.Кафето от мен :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Едно уточнение (търсих по темите, но не можах да намеря) :D - става дума за Джурково, което е на около 35км. от Асеновград (посока Лъки) или нещо греша?!? :ph34r:

Вьобще не грешиш колега-точно за там става вьпросИначе в сьбота в 11 сьм при бате ви ОмбреПриготвил сьм 1 кашон с мои книжки от тинейджьрските ми години и ще ги нося и тях

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Здравейте, и аз ще дойда, при мен има 3 места. М/у другото Омбре, не знам за коя книжна борса говориш, но аз лично работя в сградата на Полиграфическия. Те за жалост работят само от понеделник до петък до 15:30 часа :D, но ако се разберете да се вместим в работното им време освен че продават всичко на по ниски цени ами и мисля че на повечето неща мога да издействам 10-тина процента отстъпка :D. Е това е, ако искате пращайте ми на лична да ви дам координати :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi
:blabla: Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Здравейте, и аз ще дойда, при мен има 3 места.

Хората те чакаха за тия 3 места а ти :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

frisko Публикувано на Dec 20 2004, 02:09 PM Хората те чакаха

Хората ме чакаха, но и аз чаках .... някой да постне къде ще е срещата, в колко часа .... такива неща :angry: Бих се самоцитирал, но изтрих мнението в което бях написал че не мога да дойда в събота за това помолих за малко повече инфо. Гсм бях оставил. Барем един СМС да ми бяхте пуснали :rolleyes: Айде сега браво за инициативата и да пуснете снимки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko
:rolleyes: Здраве да еСнимки няма по разбираеми мисля причини

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...