zmeq 37 #1 Публикувано 7 Ноември, 2007 доста добре работят,аз си правих тунинг на първата хонда там,останах доста доволен мисля че няма да съжаляваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #2 Отговорено 7 Ноември, 2007 аз като ходих да проечвам не останах доволен само някакви конфикций от най гядните , но пък е ефтино Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MadOne 1 #3 Отговорено 14 Ноември, 2007 Мой познат който има автосервиз, и с това си изкарва хляба ми каза , че за цялостно боядисване на сивик хечбек 5та генерация не ми мърдат около 1300 лева та можело и малко повече да се въежели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tattosa 0 #4 Отговорено 17 Ноември, 2007 и аз съм чувал че работят доста добре :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krisko 0 #5 Отговорено 17 Ноември, 2007 и аз съм чувал само добри отзиви но незнам пак не съм ги ползвал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dangler #6 Отговорено 21 Ноември, 2007 аз като ходих да проечвам не останах доволен само някакви конфикций от най гядните , но пък е ефтинотова изобщо не ме впечатлиявно ще се търси друг сервиз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове