Guest dimodi #41 Отговорено 16 Декември, 2004 Ми аз преди да си взема сивикчето бях се отчаял леко - не ми харесваха и тва си е-пък и по-късно разбрах ,че някои-особено във Враца внасят коли от Сърбия,а ги представят за западно европейски- Аа, то затова ли половината хонди от Mobile.bg са врачански.... На всичкото отгоре нищо хубаво не съм чувал за автоджамбазите там, дори напротив.... Обаче за да представят един сръбски внос за западноевропейски не трябва ли да се фалшифицират документи? Ако е така, значи съвсем грубо го дават....Ти твоята Хонда откъде я купи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #42 Отговорено 17 Декември, 2004 Ми аз преди да си взема сивикчето бях се отчаял леко - не ми харесваха и тва си е-пък и по-късно разбрах ,че някои-особено във Враца внасят коли от Сърбия,а ги представят за западно европейски-Аа, то затова ли половината хонди от Mobile.bg са врачански.... На всичкото отгоре нищо хубаво не съм чувал за автоджамбазите там, дори напротив.... Е прочули сме се та маани... Ей, обаче не всички врацани сме такива бре Пример - аз и колегата ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #43 Отговорено 17 Декември, 2004 Ти твоята Хонда откъде я купи? Габрово -и харчи по-малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #44 Отговорено 17 Декември, 2004 Ей, обаче не всички врацани сме такива бре Пример - аз и колегата ADH-Honda Разбира се ,Илчо , изгуби се нещо май... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #45 Отговорено 17 Декември, 2004 Ей, обаче не всички врацани сме такива бре Пример - аз и колегата ADH-Honda Разбира се ,Илчо , изгуби се нещо май... Зима, време за ремонти и профилактики трябва за новия сезон да съм супер в час За сега всичко върви по план график. Ма а стига толкоз ОФФТОПИК, че бат Вик а ма барна а... Сега на въпроса - ЗАЩО ХОНДА ??? Ами аз ще ти кажа как се случи при мен. Просто се качих да я пробвам за приятел. Онзи ми искаше мнение дали си залужава. Беше любов от "първа лъжица" или както в случая - от първо натискане на газта.С течение на обстоятелствата, на оня пич 2800 за тая кола му се сториха много и реших, новия собственик на тая кола да съм аз. Кредит от банката - и първа писта.Не усетих кога това между мен и нея се превърна в това, което е сега. Но го усещам колко е, когато има нужда от профилактики и малки ремонти. Искам да кажа, че предишния собственик беше зверски занемарил колата.3 години юркана по БГ пътищата без дори въздушен филтър не беше сменян (пазя го за доказателство и ще го покажа на някоя от срещите) и въпреки всичко колата вървеше нечовешки. Имам вече 32 000 километра по пътищата с нея и гордо мога да заявя, че колата с малки профилактики и смяна на консумативи върви на пушка, гори разумно и мотора мърка като котенце (благодарение на приятели) Не и е трябвало много и кой знае какви пари на машинката, а просто системност на потдръжката И не да се отнасяш с нея като боклук и да я ползваш замо за "ръчки" и свалка на мацки. За сравнението - голф - хонда - Човек, имал съм и двете. Просто за мен няма база за сравнение съвсем честно го казвам. Голфа беше 91 година 1.6 Д, вярно като разход на гориво - перфектно, но ... сам си направи извода - Голфа го карах 3 месеца и го продадох, Хондата карам година и половина, бях закъсал финансово и за това исках да я продавам, но сега вече и дума да не става. Може да каже сега някой - СЕКТА и т.н. Няма да се засегна, защото аз най-добре си знам какво изпитвам към колата си и така.Колега, ако имаш път към Враца, просто се отбии. Ще те повозя на моята, ще ти дам да покараш, пък после ще мислим и каква точно да ти търсим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #46 Отговорено 17 Декември, 2004 Човече, аз карам 18 годишен Акорд и мога да ти кажа, че със сигурност е и по-широк и по удобен от Голф 2 Няма ABS, няма и серво - но това никак не му пречи. Както се изказаха и останалите от форума - Honda не е само име, емблема и марка. Honda е FEELING Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DslPowr #47 Отговорено 18 Декември, 2004 Човече, аз карам 18 годишен Акорд и мога да ти кажа, че със сигурност е и по-широк и по удобен от Голф 2 Няма ABS, няма и серво - но това никак не му пречи. Както се изказаха и останалите от форума - Honda не е само име, емблема и марка. Honda е FEELING Вече съм си заплюл кола. Поне модел - Сивик. Само едно нещо ме притеснява : как могат от 1500 кубика да вадят 105 коня. Баси резачката Никои да не се подиграва до сега сум карал 1.8, 90 коня. Снощи като ре разтърсих и като видях кво става от 1500 кубика.... ве4е съм болен , с температура и здраво бълнуванеМахам голфа одма само да му намеря купува4. ...Respect... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #48 Отговорено 18 Декември, 2004 Двигател 86 -87 (поправете ме ако греша ) 1.5 101 коня Пълна инжекция 12 клапана 9 сек до 100 км/ч След това сивиците 1.5 има 90 коня и 125 ( поправете ме ако греша ) 16 клапана моно инжекция , около 10 сек до 100 км/ч ( като по каталог е 9.7 сек ) . 1.3 12клапана 86 двигател карборатор 12сек до 100 км/ч , 1.3/4 двигател 16 клапана карборатор от 89 /( ако не се лъжа ) по каталог мисля пак е около 12 сек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове